#vs

6,325,021 Posts

4 minutes ago

HARI HARI NAK TUKAR SCENTS PERFUME? CUBA LAH PURSE PERFUME NI! Baru lah wangi smpai ke malam! . Purse perfume 20ml (100% original) - MEN & WOMEN . RM 20/pc . . 💯 ORIGINAL 🚛 Direct from USA 🚫 NO IMITATION OR GRED 🌸 Ada batchcode & carving bawah botol 💖 HAVE BARCODE BOLEH CHECK ONLINE . Antara jenama yang ada: . • Versace • Katty Perry • Britney Spears • Lady million • Lancome • Gucci / Flora gucci • Armani • DKNY • Chanel • D&G • Dior/ Miss dior • Ralph Lauren • Burberry • Daisy • CK • YSL • ED hardy • Nina ricci • Guess • Paris hilton • bvlgari . . Banyak lagi ya! Boleh whatsapp untuk scents! Beli borong pun boleh! Lagi byk beli lagi murah harga sis bagi! 😍 Whatsapp 0182593903 victoriasecret victoriasecretmalaysia victoriasecretmurah victoriasecretmalaysiamurah perfume perfumemurah vs vsmurah vsmalaysia vsmalaysiamurah victoriasecretbodymist victoriasecretbodymistmurah victoriasecretbodymistmalaysiamurah perfumemalaysia perfumemalaysiamurah sayajual sayajualvictoriasecret sayajualperfume victoriasecretori victoriasecretorimurah victoriasecretoriginalmurah victoriasecretoriginal victoriasecretoriginalmalaysia pureseduction victoriasecretpureseduction victoriasecretborong victoriasecretwholesale bombshellbodymist pocketperfume purseperfume

00
4 minutes ago

Девочки, это самая удобная модель лифа👍👍👍 Плюс еще в хлопковом варианте☁ ✅Уплотненные формованные чашечки без косточек. Вы в нем не устанете ни днем ни ночью. ✅В комплекте со стильными трусиками с комфортной логорезинкой из такого же нежнейшего хлопкового трикотажа. ✅75В+S 👛 Комплект 3500 p. =================================== 🚩Владивосток, отель Азимут, Набережная 10, оф. 106. =================================== 🕛Пн-выходной Вт-Пт 15:00-20:00 Сб-Вс 12:00-19:00 =================================== ❓Консультация и заказы 📲 W/A +79146604343 или 📩Директ =================================== victoriassecretvspinkнижнеебельеvsvspinkbraspantiesбюстгальтерстрингитрусикиvictoriassecretвладивостоклосьондлятелауходзателомпарфюмериякупальникиswimоригиналвикториясикретарсеньеввладивостокazimutvladivostokvlvdkдоставкаарсеньевдоставкавладивостокдоставкавналичииvlvdkотельазимут

40
5 minutes ago

Did this quick little edit working on moving the heads and stuff but it looks good vs eddsworld tom edits

00
14 minutes ago

Everywhere.. anywhere... 😂😂🤣🤣 too much activities, party and event on this month! Anak2 siy diem (malah seneng Ibukk nya sibuk diluaran 😜) kalau suami sampe bilang & ngingetin jauh2 hari, jgn lupakk booking restaurant untuk dinner mingdep! Satu bulan weekend kamu full diluaran 🙈🙈 sorryy dorryy ayaaangg, bukan salah aku kalau aku syebuk, salah kalender ku yg penuh dgn catatan2 jalan2 sm temans xixixiixii 🙈🙈🙈 . . october funwithfriends tokyolife colorful autumn ig hijabista どこでも 写真 follow4like portrait pics vs

60
18 minutes ago

Desejo toda felicidade deste mundo ah vocês. Para mim, foi uma honra partilhar desse momento de sua vida minha amiga e poder lhe dizer o quanto a estou feliz por lhe ver sorrir, que esse seja apenas o início, que Jesus os abençoe, que Nossa Senhora os cubra com o seu manto! ❤️ vs vscobrasil vscocam vsco curitibacool casamento lapisdenoiva

110
26 minutes ago

Congratulations to this Brazilian bomb, happy birthday Iza, many happiness, health and success 🎂🎂 izabelgoulart

151
28 minutes ago

Hi girls 💕 . Awak dah dapatkan victoriasecret ke? . Kalau belum cepat dapatkan sekarang di fania.victoriasecret_ . Rugi tau kalau awak tak berwangi dengan victoriasecretbodymist ni. . Dah la wangi dan ada pelbagai jenis bau pula tu . So girls out there! Dapatkan koleksi victoria's secret sekarang di fania.victoriasecret_ okay . Whatsapp aina cepat. Aina tggu ni hehe . Tak order pun tak pe, marilah tanya harga atau tanya mana yang tengah HOT SELLING sekarang. . Whatsapp aina okay 0173661727 . . sayajual sayajualmurah sayajualperfume perfumedubai dubaiperfume perfumedubaigred3a perfumedubaigred5a victoriasecret victoriasecretbodymist vs ctdk bazaarpaknil dressmurah kpopstore malaysia kl emmamaembong ajl30 pureseduction 5bottle100 victoriasecretangel victoriasecretmurah victoriasecretmalaysia victoriasecretoriginal borongmurah teamsupportig8 TeamSupportIG8 paskal ciksempurna abpbh abpbh2018

30
35 minutes ago

・・・ don't like your mindset? change it. you're in control. 555fit NO FILTER. Recovery 🙏🏽

41
36 minutes ago

・・・ don't like your mindset? change it. you're in control. 555fit NO FILTER. Recovery 🙏🏽

21
47 minutes ago

Good night babes 💋✨

1871
53 minutes ago

«мне не спится вот уже больше суток. и наступит ли завтра, никто не скажет. я теряю ключи, проездной, рассудок. я теряю себя. и это действительно страшно». 💕🍂🍷✌😈💣💭🎶🍃🍁🔥 . . . . . . . . . . like4likes likeforfollow l4l love life lfl likeforlikes ff follow4followback followme f4f fff webstagram instagram instagood vscomoscow vsco vscocam vscorussia vs vsc autumn октябрь 2018 19лет

241
59 minutes ago

When you can make last min costumes out of clothes and things you already own/wear regularly🙃 and thankfully mon cher is ok with this lmao

171