#coffeeshop

11,738,376 Posts

2020-04-07 01:42:40

▽ ➖ B portland coffee roastery ➖ 4.10 FRIDAY BAKERY START!! ・ Bpcrにベーカリーを併設し、 パンの販売をスタートいたします! ・ 職人が厳選素材で心を込めて作り上げる こだわりのラインナップ!! コーヒーとともにご堪能ください! ・ 皆様のご来店、スタッフ一同 心よりお待ちしております! ・ No coffee no life.🥐 ・ ・ ・ #coffee#roastery#coffeeroastery#coffeetime#coffeelover#coffeeshop#bakery#bread#handdripcoffee#cafe#osakacafe#osakafood#osakatrip#Bportlandcoffeeroastery#BPCroastery#自家焙煎#オーダー焙煎#焙煎#コーヒー#ロースタリー#ベーカリー#パン#パン職人#ハンドドリップコーヒー#コーヒーショップ#コーヒーのある暮らし#ビーポートランドコーヒーロースタリー#カフェ #大阪カフェ#南船場カフェ

00
2020-04-07 01:42:23

Selama dirumah udah dapet pengalaman apa aja nih? . Udah punya pengalaman ngeteh lucu bareng keluarga? Pastinya ngga nyeduh teh yang biasa aja biar pengalamannya tambah lucu . Mixology Tea yang ini di blend dengan corn flower loh, belum tau corn flower yang kaya gimana? Yang biru-biru cantik itu tuh. Terus apalagi nih campuran yang dipake sama winter berry ini? . Biar tau apa aja blend di Winter Berry langsung aja cekidot lokapasar Anarawata Kopi ditokopedia, diliat terus dipesen biar ga makin penasaran. Selamat ngeteh yang seru ☕ . #menyeduhdihalamanbelakang #tea #teablend #mixologytea #teh #tehsehat #teatime #coffee #coffeeshop #masfotokopi #mbakfotokopi #coffeeaddict #jktfoodies #jakartafood #jktinfo #jakartasecretcoffee #jakartacoffeeshop #indonesiancoffeeshop #jakartacoffeespot #coffeeshopoftheworld #jktfoodbang #jktculinary #jktgo #gofood #grabfood #cashlesssociety #cashless #dirumahaja #proudyourlocal

00
2020-04-07 01:42:00

The attraction is undeniable. _ 🗣 週六、日 🈺️ 10:00 ~ 18:00 _ #attracafe #桃園咖啡廳 #桃園咖啡 #latteart #cafe #coffeeshop #coffee #theattractionisundeniable #taiwan #taoyuan #magnet #caffeine #pesado #geisha #togocoffee #barista #instacoffee #sparkling #flatwhite #milktea #dripcoffee #coffeelatte #taoyuancafe #咖啡廳 #recycle #reuse #桃園市府咖啡

10
2020-04-07 01:41:09

이번주도 활짝 open!!! 앙버터다쿠아즈, 뽀또다쿠아즈, 치즈케이크. 커피친구들 맛 보러 오세요~

31
2020-04-07 01:38:34

おはようございます🌞! . 今日のオススメはコロンビア ドゥヴァン・エルナンデス!🇨🇴 . ライムやグレープフルーツのような明るい酸味に、後味は丸く優しいブラウンシュガー! 甘さの余韻がとても心地よいです! . 店内ご利用のお客様のために、プリンやチーズケーキもご用意しております。 リフレッシュにどうぞ! . それでは本日も19:00までお待ちしてます! . #bluebeansroastery #coffeeroaster #diedrichroaster #roasterdaily #coffee #coffeestand #coffeeshop #coffeegeek #coffeehoilc #coffeetime #coffeebreak #specialtycoffee #กาแฟ #커피 #ร้านกาแฟ #커피숍 #珈琲 #☕️ #kagoshima #goodcoffee #goodcoffee_kagoshima

100
2020-04-07 01:38:13

What everyone been upto during lockdown? We are trying to keep ourself busy🥺 Missing all our customer's ‼️‼️‼️‼️‼️ Today's killer🍰 Mud cake with mirror glaze😋 #cakes #coffeeshop #coffee #lockdown #covid19 #newzealand #palmerstonnorth #manawatu_nz

20
2020-04-07 01:38:01

bestwaydecor #bestwaydecor#hpl #homedecor #highpressurelaminates #laminateflooring #interiordetails #interiordecorating #flooring #furnituredesign #homeworkout #homeoffice #officedecor #officedesign #cabinet #ideahome #interiordesign #lvt #lvtflooring #spcflooring #wpcflooring #pvcflooring#pvc#engineeredflooring#tileideas#flooringinstallation#plywood#veneer#coffeeshop#doorskin

20
2020-04-07 01:37:17

bestwaydecor #bestwaydecor#hpl #homedecor #highpressurelaminates #laminateflooring #interiordetails #interiordecorating #flooring #furnituredesign #homeworkout #homeoffice #officedecor #officedesign #cabinet #ideahome #interiordesign #lvt #lvtflooring #spcflooring #wpcflooring #pvcflooring#pvc#engineeredflooring#tileideas#flooringinstallation#plywood#veneer#coffeeshop#doorskin

11
2020-04-07 01:36:34

Melihat situasi dan kondisi di desa kami dan sekitarnya yg masih belum begitu kondusif hari ini kami memutuskan untuk ambil libur. Untuk kapan bukanya segera akan kami infokan. Oh ya dalam waktu dekat ini akan ada banyak diskon nih. Jika teman2 memesan lewat online platform GRABFOOD akan ada beberapa diskon 10% untuk es kopi susu, 10% menu non kopi, 15% untuk menu coklat. Serta setiap pembelian take away langsung di kedai kecuali menu manual brew akan ada diskon 10%. Jadi mulai besok di bungkus aja ya biar dapet diskon, hehe #kalasuakoffie #dirumahsaja #manualbrewing #kopijuwana #caffeinedaily #coffeeshop #kedaikopi #socialdistancing #yourcaffeinedealers #juwana #ngopidijuwana #ngopidipati

80
2020-04-07 01:36:32

𝙶𝚘𝚘𝚍 𝙼𝚘𝚛𝚗𝚒𝚗𝚐 ☀️ . 𝐷𝑜𝑛𝑢𝑡 𝑎𝑛𝑑 𝑂𝑟𝑎𝑛𝑔𝑖𝑛𝑎 𝐸𝑠𝑝𝑟𝑒𝑠𝑠𝑜 ☕️🍊 . . . #coffeevibes #coffeeshop #foodiesofinstagram #instafood #instafoodie #morningvibes #breakfast #breakfastideas #happymorning #orangina #espresso #espressomachine

60
2020-04-07 01:36:18

#mugshotmonday I love the way this one turned out! I think I should do some more mugs with this glaze combination. What do you guys think? #iverson #iversonceramics #mugoftheday #muglife

31
2020-04-07 01:36:16

👾NEW! 👾FLAVOUR!! 👾SIPPIN SYRUP on the MOTHERSHIP 🛸 🍇🍇 Purple SIPPIn Syrup will have your taste buds popping with this slightly carbonated grape slizzurrrp🥤With a bunch of calming ingredients 🍃 you will be blissfully relaxing/if not sleeping 💤 😌 in NO bloody time! 💫 Get on down before 6PM 👽 Prtyplanet.com

11
2020-04-07 01:36:07

Coffee and Arts. Amazing Coffee Pics

51
2020-04-07 01:35:44

it makes me feel good ~ to make u laugh, really laugh ~ down in my soul🌞 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #playinaround #writemusic #oldsong #chorus #jazzy #piano #musician #coffeeshop #laughmore #beltitout #snippet #teaser #pianogram #musiciansofig #denvermusicscene #covidactivities #singersofig #unsignedartist #independentartist #feelinblue #sultry #vocalist

31
2020-04-07 01:35:38

Good morning! ☀️ . Rise and shine:) sudah siap memasuki hari dengan kami? . Jangan lupa selain kopi kami yang sedap nikmat, we also make the BEST #goldenmylk on this island 🌴 . Ayo pesan #pepitaSignatureGoldenMylk -mu sekarang. Rasanya hangat di tubuh karena isinya adalah turmeric ( kunyit), ginger, cinnamon dan almond milk yang kami seduh panas untukmu! . Also dalam menyambut AKHIR PEKAN LIBUR PASKAH ini, kami memilikki beberapa paket yang dapat di PO ( purchase order ) : . Pepita Easter Weekend ( PEW ) ❤️ Kamu cuma punya waktu pesan sampai Kamis sore ini! . Paket special dari #pepitaandsons u/ temenin long weekend kamu di moment Paskah ini. . Momen #dirumahaja pun bisa tetap berkesan dengan #honestfood dan #beverage khas a la Chef #SophieNavita 🤗 . Monggo disimak berikut ini: . •01 SavouryDontWorry snackbox (Jumbo Panada dan Homemade Pizza Bread) -> 47K saja . . . •02 SweetTreat #veganfriendly snackbox (Fudgy Brownie, OrangeCranberry Mini Bread, #vegan Donut) -> 80K . . . •03 #VeganDonuts half platter (6pcs) bisa mix dengan WhiteChoc Pistachio Donut (topping mengandung sedikit susu) -> 210K . . ( tersedia juga FULL PLATTER DONUTSnya isi 10pcs bila mau ) . . . •04 Frozen #VeggoSoup 300gr —> 45K Bila + Chicken Veggo Soup 60K . . . •05 Frozen #VeggoCurry 300gr -> 45K . Bila + Chicken Curry 60K . ( semua yang frozen, tinggal kamu panasin aja di rumah, tinggal makan deh ❤️) . . . •06 Happiness in a Latte 250ml cold latte kami dalam botol kemas siap kamu nikmati kapan saja . . . •07 Homemade IMMUNITY SHOT (25ml dapat digunakan 3x ) untuk kesehatan dan daya tahan tubuh 20K . . CARANYA GAMPANG ! DM untuk order, pembayaran via transfer, pesananmu siap dijemput atau #GoSend di hari Jumat atau Sabtu ini ( 10-11 april ) . Tunggu apalagi? Order sekarang yuk ❤️ kami tunggu DM-nya , tinggal bilang: saya mau PEW dong 😀 . #jajansehathemat #lovepeoplefeedpeople #coffeeshop #delifood #sophienavitarecipe #sophienavitacooking #sophienavitabaking #baliindonesia #weekendnutrition

60
2020-04-07 01:34:44

Survival day 15. Making 😷😷😷💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨💨 • • • • • #streetart #streetfashion #fashion #instagood #instafashion #fashionista #fashionable #mask #masks #handmade #sticker #weed #weedgirl #420 #craft #stickers #sawing #saw #coffeeshop #brooklyn #ny #newyork

80
2020-04-07 01:34:42

Kopi dulu gaes...#cafe #coffeeshop #coffee #breakfast #cake #delicious

30
2020-04-07 01:33:46

Avec du café, tout va bien aller!🌈☕ . #toutvabienaller #cafe #chaudiereappalaches #coffeeshop #villedelevis

10
2020-04-07 01:33:40

I hope everyone is safe. We can provide reusable cotton masks! We are doing our part to protect our community. Call us for more information. (818)274-4475 #restaurant #groceries #fastfoodworker #masks #postoffice #officer #police #coffeeshop #bakery #students #parents #glendalecalifornia #samedayservice #pickoftheday #montrose #lacanadaflintridge #glendaleca

41
2020-04-07 01:33:04

#café #cafegram #cafeinterior #interiordesign #interior #coffeeshop #coffeelover #coffeeholic #vintage #vintagestyle #light #traveler #traveling #travelgram #follow4like #like4likes #like #photography #yolo #yololife #awesome #jmt #jmtgr #카페투어 #인테리어 #맛집탐방 #맛집추천 #좋아요

60
2020-04-07 01:32:59

Tomorrow's Specials 💚🧡💚 #threeacescafe #phillipisland #cowes #victoria #visitvictoria #cafe #coffee #coffeeshop #eat #delicious #fresh #food #foodporn #melbourneeats #gippslandeats #basscoast #gippsland #beach #surf #kite #soup #housebaked #cakes #scones #muffins #lemonslice

20
2020-04-07 01:32:51

Tinggal bersama dengan hunian yang baru adalah sebuah langkah yang menyenangkan. Buat area bersama lebih nyaman dengan desain kamar mandi kecil yang lebih efisien. Berminat untuk melengkapi kebutuhan furnitur dirumah anda dengan konsep custom atau pengen di rancang dulu sesuai kebutuhan dan fungsinya, konsultasikan kebutuhan ruangan anda kepada kami, melalui link whatshapp di bio. #dreamhouse . #desain #desainer #designer #interior #interiordesigner #arsitek #arsitektur #architecture #architecturelovers #gambarkerja #work #working #bukittinggi #padang #pekanbaru #sumbar #jakarta #conceptarchitecture #arsitektur #arsitek #3d #3dvisual #render #rendering #nbapku #productdesign #companyprofile #catalog #architecturephotography #architecture #bekasicreativehouse #arsitektur #coffeeshop

30
2020-04-07 01:32:47

{{Dayton Seborg}} Hazen, ND Class of 2020 Dayton has been involved in hockey golf and bull riding. He enjoys spending time with friend and family and anything outdoors like hunting and bowfishing. He will be attending Bismarck State College next year for the electrical lineman. @seborg1682 #Groundationcoffeeshop #hazennd #beulahnd #shopsmall #shoplocal #ndpride #midwestlife #coffeeshop #giftsforbaby #giftsforher #giftsforhim #giftideas #hazenhighschool #classof2020

10
2020-04-07 01:32:44

Boy oh boy, do we miss you guys or what. While we’ve been staying busy doing our take and bake meals, we miss seeing those sweet faces that we are so used to seeing! We hope you all are staying safe and healthy! Much love from your Hometown Scoop Team❤️☕️ #coronamemes #hometownscoop #coffeeshop #coffelover

170
2020-04-07 01:32:31

Our little hole in the wall... a different set up providing the same amazing coffee and delicious homemade food and cakes - with a guarantee of safety. We care about you! ❤️made with love❤️ #madewithlove #supportlocal #cafe #holeinthewallcoffee #coffeeshop #pandemiccoffee #safetyfirst

30
2020-04-07 01:32:30

1 ó 2 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #costarica🇨🇷 #costaricaphoto #costaricangirl #artelatte #shotoniphone #baristagram #baristatraining #baristaindonesia #baristatraining #coffee☕ #coffeeprops #coffeetime #capuccino #artelatte #latteart #coffees #espresso #espresso #espressomaker #espressobar #espressohit #artelatte #baristas #latteart #baristagram #baristamagazine #baristaindonesia #barista #cafeconleche #coffe #coffeeshop #capuchino #capuccino #cofee #coffetime☕️ #artelatte☕☕ #espressolab

70
2020-04-07 01:31:28

終於,出太陽了☀️⠀ ⠀ 外帶一杯咖啡,身子暖和了再上班吧!⠀ ⠀ ⠀ 地址🚗北屯區祥順路二段120號⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀ 時間⏰09:30-17:30(暫定)⠀⠀⠀⠀ -⠀⠀⠀⠀ ⚠️店內有可愛的貓出沒,不喜勿入⚠️⠀⠀⠀⠀ -⠀「週四店休」*連假期間例外⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ #oracle⠀#coffee⠀#company⠀#tiramisu⠀#orange⠀#americano⠀#icedcoffee⠀#dessert⠀#classic⠀#coffeeshop⠀#coffeetime⠀#dripcoffee⠀#barista⠀#taichung⠀#taiwan⠀#cake⠀#life⠀#台中美食⠀#台中咖啡⠀#神諭咖啡⠀#大城建設⠀#四月泊樂⠀

80
2020-04-07 01:30:57

We will be starting new hours tomorrow, April 7th. We love our customers and this community and we will continue to serve you through curbside service, call ahead orders and delivery! Call us at 931-559-2326. You can also order bagged coffee online anytime at www.broasttn.com. #roastery #ckvlcoffee #craftcoffee #curbsidepickup #coffeeshop #coffeelovers #shoplocal #supportsmallbusiness

110
2020-04-07 01:30:33

Our schedule this week is: Tues-Thurs 9-4:30 Friday- Off for Good Friday! Saturday 10-2 #thesquarecupcoffeeshop #shopgrovehillalabama #shoplocal #coffeeshop #gourmetfoods #coffeelover #bestcoffee #kitchen #smalltownalabama #alabama

10
2020-04-07 01:30:26

Les voilà parés pour la nuit 👍 Bon courage à eux 💪💚 #solidarité #soutientauxsoignants @cup.and.co_obernai #coffeeshop #obernai #coronaconfinement #restezchezvous #restecheztoi #hopitalpasteurcolmar

00
2020-04-07 01:30:22

#GrabOneWithARRO 💛 Get your ⒻⓇⒺⒺ ⒸⓄⒻⒻⒺⒺ with @arro.coffee app ☕️ - Walking in the drizzle? Why not come with us in @owls_coffee and grab a FREE COLD BREW COFFEE TO GO? - 📍 Shop 1, G/F, Billion Plaza 2, 10B Cheung Yue Street, Lai Chi Kok - Time: 14:00-16:00 - Steps: 1. Visit @owls_coffee 2. Show your ARRO account 3. Choose your cup! 4. Enjoy your FREE COLD BREW COFFEE! ☕️ (30 cups only, FIRST COME FIRST SERVED!) *** TAKEAWAY ONLY - Remember to tag your friends to share the joy! DM to know more ❤️ - Stay tuned with the local coffee community ❤️ & Map out your coffee journey with @arro.coffee app👇🏻 http://apple.co/2VUkfnk (Link also in Bio!) - ☕️: @lazycreatures.hk #grabonewitharro #arrocoffee #arrocoffeehk #arroambassador #hk #hkcoffee #hkcoffeeshop #coffeehopping #specialtycoffee #blackcoffee #oatmilk #coffeelife #coffeeaddict #coffeelover #coffeetime #caffeine #caffeineaddict #caffeinated #coffeecommunity #coffeeday #coffeeshop #coffeeworld #香港咖啡店 #免費 #免費咖啡 #精品咖啡

110
2020-04-07 01:29:53

다시 시작된 공사들로 인해 너무나 정신없이 바빠진 일상으로 혹시나 코로나에 대해 긴장감이 늦춰질까 노파심에 매일 아침 회사 단독방에 메세지를 날리는 나 ㅋㅋㅋ 4월이 진짜 위험한 고비일듯... 현장으로 도시락을 보내고 싶은 나 ㅎㅎ . . #현장스케치 #가구제작 #오피스디자인 #디자인스튜디오 #interiordesign #kdesignlab #coffeeshop

20
2020-04-07 01:29:48

I walked into a coffee shop in Michigan, (last June while teaching a workshop) and here was this woman sitting against a caribbean teal wall. I thought, well theres a painting. Blonde on Teal, 12x12" acrylic Day 22 lockdown #figurepainting #acrylicpainting #interiorpainting #sharewithgolden #coffeeshop

120
2020-04-07 01:29:46

Dear coffee lovers, Untuk membantu pemerintah dalam menekan jumlah penyebaran covid-19 maka @kedaikosim akan memangkas jam operasional dari jam 7 pagi sampai jam 9 malam berlaku mulai hari Senin tanggal 6 April 2020. Kedai Kosim tetap buka setiap hari dengan menjalankan coffeeshop health protocol sebagai berikut: 1. Kedai Kosim menyediakan hand sanitizer di pintu masuk dan ekstra masker di Kasir bagi yang membutuhkan. 2. Demi keamanan dan kenyamanan bersama, semua produk yang kami jual menggunakan kemasan packaging. Kami juga melayani #takeaway dan #grabfood 3. Semua staff on duty (barista, cook, dll) memakai alat pelindung diri minimal hand gloves dan masker. 4. Staff akan melakukan pembersihan secara berkala dengan menyemprotkan disenfectan ke semua daerah yg terjangkau customer (Gagang pintu, meja kursi, lantai dll) secara regular. Minimal 2-3 kali sehari. 5. Kita menyarankan customer menggunakan metode pembayaran cashless. Tersedia mesin EDC BCA dan BRI di Kasir kami. Demikian protocol yang kami jalankan demi terciptanya suasana yang sehat, aman dan kondusif di area kedai kami. Semoga semua coffee lovers dalam keadaan yang sehat dan bergembira selalu. Tetap semangat. Jaga kesehatan. Stay save, stay healthy and dont lose hope. One love, KOPI SIANG MALAM Outlet 1: Kedai Kosim Jl. Wahid Hasyim No. 62 Kauman, Tulungagung 66219 Open everyday: 7am - 9pm Telp. 08113600189 www.kedaikosim.com Outlet 2: Kosim 2.0 Jl. KH Agus Salim 11 B2-B3 (Depan Hotel Narita) Tulungagung, Indonesia Temporary Closed. Telp. 08113600389 www.kopisiangmalam.co.id (Kosim 2.0 will be moving soon to University of Tulungagung within May 2020) #kedaikosim #kopisiangmalam #kopi #coffee #coffeeshop #coffeehouse #kedaikopi #warungkopi #kedaikopitulungagung #specialtycoffee #kopispesialti #kopinusantara #kopiindonesia #indonesiancoffee #tulungagung

100
2020-04-07 01:29:19

#cafegram #cafe #cafeinterior #interiordesign #interior #coffeeshop #coffeelover #coffeeholic #americano #plants #planterior #stunning #swagger #traveler #traveling #travelgram #follow4like #followforfollowback #like4likes #like #photography #yolo #yololife #awesome #jmt #jmtgr #맛집 #맛집추천 #카페투어 #카페스타그램

70
2020-04-07 01:29:12

NY has been hit the hardest from the ruthless virus, Covid-19. The whole hospitality industry has been crushed and coffee shops are no exception. The video I share with you is raw and real. This is Sam Penix: owner of @everymanespresso who has closed its doors. In the meantime, Sam has launched an initiative to make a difference and is bringing coffee to health care workers on the front lines. Check out @fuelfrontlines to find out how you can get involved and support. Thank you Sam for sharing your story, heart, and passion for your shop and for your community. ❤️ ☕️ 🌃 #NY #coffeeshop

131
2020-04-07 01:29:10

Veamos si es verdad 😄 ¿Cuántos dicen "yo"? . . . . . . . #cappuccino #cafetería #latte #lossamanes #baruta #latteart #art #cafe #cafeparatodos #cafevenezolano #coffeeshop #coffeelovers #love #coffee #day #happiness #happy #cuarentena #barista #coffeetime #dia #paz #amor #peace #quedateencasa #coffeebreak #espresso #venezuela

274
2020-04-07 01:28:48

Volveremos a vernos muy pronto y tendremos nuevos sabores para ti. 🥗 ¡Somos responsables, nos quedamos en casa! 🏠 #yomequedoencasa #montcafe #cafe #coffeelove #cafeperuano #cafeteria #lima #coffee #coffeeshop #coffeelover

50
2020-04-07 01:28:27

Es el momento de apoyarnos entre todos.. Emprendedores y MIPYMES es comprar entre nosotros. Ofrecemos un delicioso café de @launioncoffeefarm lo tenemos listo para llevártelo hasta casa 🏡.. Tenemos todos los cuidados de salubridad. @mujeresqueviajanyemprenden Gracias por el apoyo☕ #yomequedoencasa #coffeetime #coffeegram #coffeeshop #cafe #coffeetime #coffee #coffeeaddict #coffeebreak #mipymes #emprendimiento #apoyo #fuerza #amor #coffeelover #paisajeculturalcafetero #pereira #colombia#photooftheday #photography #nature #espresso

60
2020-04-07 01:28:15

Menciona a tu amigo que le gustan las emperador de Limón 🙊Todos tenemos a alguien que les gustan estas galletas. . Yo empiezo a mi encantan 😋 . . . . . . #coffee #barista #baristagram #coffeeshots #coffeeshop #cappuccino #coffeelover #coffeelove #amazing #piedrasnegras #latte #coffeeroaster #coffeeroasting #roastingcoffee #specialitycoffee ##blackcoffee #espresso #coffeetravel #baristalove #coffeefriends #coffeetime #baristalife #piedrasnegras #dritanalsela

202
2020-04-07 01:28:07

Studying while in lockdown in hospital just got that little bit easier. Thank you so much to @thepocketespressobar for delivering us beautiful @gurulifecoffeeroasters coffee! Love your work, thanks for staying open! Thanks for the tip @marnistuart

62
2020-04-07 01:27:22

. 시큼 씁쓸🤎 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . #모닝커피 #프롬로민 #핸드드립 #빈티지커피잔 #티타임 #혼커피 #커피타임 #허영만 이 곳과 어울리는 #만화책 #커피한잔할까요? #handdrip #lattegram #cafelatte #coffeetime #coffeeart #coffeeinsta #morninglatte #morningcoffee #coffeehouse #coffeeshop #coffeelife #coffaholic #cafe

22
2020-04-07 01:27:13

Blogger collection presets 🤍 . . . . . . . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #lightroompresets #preset #lightroompreset #edit #coffeeshop #blogger #bloggerlifestyle #minimalpresets #flowers #sale #white #photography #photographer #photoshoot #fashionblogger #photo #beige #style #fashion #blog #lightroomcc #presetshop #minimalpresets #sale #filters #instagram #pink #whiteaesthetics #beigeaesthetics #fashion #travelblogger #presets

40
2020-04-07 01:27:12

📍 Bakehouse, Hong Kong . #coffee #cafe #coffeetime #coffeelover #coffeeshop #espresso #food #barista #coffeeaddict #latte #coffeelovers #breakfast #kopi #foodporn #foodie #cappuccino #latteart #instagood #coffeegram #คาเฟ่ #ฮ่องกง #instacoffee #กาแฟ #coffeebreak #specialtycoffee #pankcakes #bhfyp #cookies #홍콩여행 #홍콩맛집

110
2020-04-07 01:27:10

O Armazém Café Delivery Começa amanhã! Mais informações ⬇️ Está chegando o tão aguardado dia! O Delivery Café estará de volta a partir de amanhã!!! =) E vai ser muito simples pedir o seu café... Amanhã, nós vamos colocar nos Destaques como você pode pedir seus cafés. Continue acompanhando a gente por aqui, que a partir de amanhã, aquele nosso café feito por você aí na sua casa ficará ainda mais especial! Marca aqui nos comentários com quem você gostaria de tomar esse café! PS: vai ter surpresa boa nos primeiros pedidos. Então, fique ligado aqui com a gente, combinado? #cafe #café #cafesespeciais #cafesdobrasil #cafecoado #coadinho #cafezinho #cafeteria #cafeterialondrina #coffeeshop #specialtycoffee #coffee #coffeelover #coffeesesh #londrinero #londrinando #amolondrina #amocafe #barista #baristalife #baristadaily #lifestyle #ficaemcasa #deliverycafe #cafeemcasa

245
2020-04-07 01:27:10

Back in February, @suitcasewine reached out to me about being named one of the people changing Portland coffee in 2020. I want to extend my gratitude to Jordan, and the team at @pomomagazine, for including me in this list. Times are tough now, but I know that the people within the coffee community will weather the storm and rise to the occasion. I’m glad to provide the platform that echoes the efforts of our city’s coffee shops, those who work in coffee, and those who enjoy coffee. If you’re safely heading to the store, pick up a copy!

593
2020-04-07 01:26:43

We missed city vibes 🏙☕️ . . . . . . . . #coffeetruck #coffeetruckmiami #coffeebreak #coffeeonthetable #caffeine #coffeegeek #coffeelook #coffeeculture #coffeeholic #coffeeplease #coffeecupping #miamibeach #vwbusbusiness #vwbus #vanlife #baristadaily #volkswagen #timeoutmiami #miamifood #miamifoodies #eatitmia #coffeeshopsoftheworld #thetrendybarista #coffeeporn #coffeetime #coffeeshop #coffeelover #coffeeaddict #timeoutshare #naughtycoffeeshop

230
2020-04-07 01:26:38

“ขอบคุณพระอาทิตย์ที่ทำให้ชีวิตรู้จักความสุก! “ แต่ไม่ต้องมาทั้งดวงก็ได้จ้าา หน้าไปครึ่งแทบแล้วจ้าา ______________ . . . 🌚🌝 ☄️☄️ 。 2020年04月07日 。 #コーヒー #コーヒーショップ #カフェホッパー #カフェホッピング #コーヒーカフェ #onetotwocoffeebrewer #coffeetime #coffee #coffeevibes #outfitoftheday #cafelife #coffeetable #cafevibes #coffeeshopvibes #cafehopper #cafe #coffeecafe #coffeeshop #coffeetime #coffeelover #indeedcoffee #coffeeoftheday #cafestyle #cafehopping #cafehoppingchiangrai #chiangraicafe #cafechiangrai #fujifilm #vsco #vscocam #madokung📷

50
2020-04-07 01:26:37

Rồi mùa dịch sẽ qua đi và chúng ta có thể cùng ngồi xuống với nhau thưởng thức một tách trà, nhâm nhi ly cà phê. #coffeetime #coffeeshop #coffeelover #coffeevibes #mvcthinh #instagood #instadaily #photography #nhiếpảnh #odcc #nccdalat #filmphotography

60
2020-04-07 01:25:56

Everything about Colombia is beautiful, even their coffee! Who likes Colombian???🇨🇴🔥 #bluescorpioncoffee #caffeine #coffeelove #latte #coffeelife #barista #morningcoffee #bluescorpioncoffeeroasters #coffeebreak #coldbrew #latteart #coffeegram #lightroast #coffeelovers #coffeeholic #coffeeshop #ilovecoffee #coffeebeans #coffeeculture #mediumroast #morning #butfirstcoffee #coffeetime #specialtycoffee #espresso #cafe #coffeeaddict #coffeelover #coffee #coffeeislife

110
2020-04-07 01:25:39

おはようございます。 緊急事態を宣言する宣言だとか、不急不要の会見だとか、そんなことが世間を賑わしてますが、本日もモーメントコーヒーはテレワークも検討したのですが、オープンしてます。 コーヒー屋に出来ることはやっぱりコーヒーを入れる事、こんなご時世ですが、ちょっとでもほっとしていっていただければ、コーヒー屋冥利につきます。 店内の除菌清掃を徹底して、換気もしっかりおこなっております。 もちろん、テイクアウトや、コーヒー豆の販売もおこなっておりますので、お家で楽しみたい方もぜひぜひご検討くださいませ。 ご要望があれば店主のテイクアウトも検討しますので、ご相談くださいね! それでは、今日も良い1日を! #momentcoffee #momentcoffeejp#fukuoka #coffee#fukuokacafe #coffeeshop #coffeebeans#福岡#赤坂#舞鶴#lamazocco#モーメントコーヒー#espresso

140
2020-04-07 01:25:32

너무 급하게 들어가서 매장명이 생각이 안나요😅

102
2020-04-07 01:24:26

Showing our love and appreciation to our Marshall night shift medical staff ❤ We thank you all for showing up everyday and continuing to care for those in need! Shout out to our favorite nurse Nikki for delivering the goods and caffeine 😍 #uglymugs #shoplocal #eatlocal #coffeeshop #coffee #placerville #espresso #latte #coffeelover #cafe #treat #eldoradocounty #quarantine #covid19 #corona #goodmorning #caffeine #coffeebreak #coffeelove #appreciated #medicalstaff #support #localbusinesses #pastry

160
2020-04-07 01:24:13

오픈과 함께 ~받은 홍삼환 3개~3개 모아놓으니~하트로 보였고~하트생각하니 옆에 있던 넉박스의 원두 가루가 보였고~원두가루로 하트만들었다는~ 원두가루 안에 워시드가공한 원두빈이 몇개 숨어 있게요? 참고로 워시드 가공한 원두는 Center cut이 노란색으로 보이는 원두라는~ #홍삼환#뇌물#선물#원두가루#고마워서#워시드가공 #coffeeshop #coffee #latteart #latte#bmw#audi #영어가안되면시원스쿨커피가땡기면시원카페 #더시원카페

40
2020-04-07 01:23:56

Saha equation (2) 📝 Study (ipad air 3) #공부 #공스타그램 #아이패드 #대학생 #카페 #필기 #정리 #물리 #수학 #천문학 #우주 #좋아요 #팔로우 #팔로잉 #study #studygram #ipad #college #student #coffeeshop #writing #note #physics #math #astronomy #universe #Hohmann #like #follow

30
2020-04-07 01:23:49

En todo tiempo hay que merendar😂 #coffeetime #coffeejunkie #coffee #coffeebreak #cafe #coffeeculture #latte #latteart #homelatteart #latte☕️ #coffeelover #coffeegram #coffeelife #coffeeshop #coffeemug #mayorgaorganics #holsum

73
2020-04-07 01:23:25

Did you know that our Coffee subscription comes with a lot of perks??? 📦💙 (Great coffee + discounts + exclusive events ....) Never run out of coffee & SAVE 30% on your first month!!! All coffee subscription orders placed between now and the 14th will ship on the 15th... What are you waiting for??? . . . . . . . #kafiex #kafiexcoffee #coffeesubscription #coffeesubscriptionbox #coffee #coffeelovers #coffeetime #coffeeaddict #coffeeshop #coffeevibes #coffeeroasting #vancouver #vanwa #vancouverwashington #pdx #portland #barista #specialtycoffee #specialtycoffeeroaster #shoplocal #smallbusiness #coffeeforever #strongtogether #stayhome #stayhealthy #neverrunout

130
2020-04-07 01:23:04

🌜Coffee & Susu Kambing Al-Wafa Sedap dan Berkahsiat Lazat dan Menyegarkan Coffee ☕RM25 Susu Kambing 🍶RM30 Nak order, 📞boleh tekan link di bio Sambil beli sambil derma #coffee #coffeeshop #kopi #coffeealwafa #kokoa #cocoa #coco #cocoaalwafa #kokomuslim #kokosedap #kokoalwafa #sususedap #susu #susukambing #susukurma #sususegar #berkhasiat #lazat #halalfood #halalmalaysia #halalantayyiban #wafa #wafaproduction #agent #danielalmarbawi #tahfizdarulwafa

40
2020-04-07 01:22:58

●CAFE MENU● “生チョコタルト” . ただいま本日のケーキとして 生チョコタルトとレアチーズケーキを、 ご提供させて頂いております! .
. ※ドリンクとセットで200円引きになります☺︎ . . cafe time ↓↓↓↓↓ ▷OPEN 10:00 ▷CLOSE 21:00 (FOOD LO 20:15) . . #1LDK #1LDKterrace#1LDKterraceCAFE #jrtower #sapporo #hokkaido #CAFE#COFFEE #COFFEESHOP #sapporocafe #lemonade#札幌ランチ#札幌パフェ #札幌 #北海道 #札幌カフェ #ステラプレイス #札幌ステラプレイス #JRタワー#生チョコタルトケーキ #手作りケーキ

120
2020-04-07 01:22:53

Missing those trips to TJ and exploring their coffee shops☕️ . . . . #coffeeshop #lastyearpic #nativo #coffeepicture #tijuanatesorprende #positiveminds #thistooshallpass #explorar #coffeeshops #nativosexta

30
2020-04-07 01:22:26

Humanity runs on coffee. #lure #lureforeverydose #ayutthaya #ayutthayacafe #cafehoppingayutthaya #cafe #coffeeshop #coffee #coffeetime #coffeegram #coffeelover #coffeeaddict #latte #icedlatte

30
2020-04-07 01:22:25

out of stock ชาเขียวมัชชะ และโฮจิฉะ งดจำหน่ายชั่วคราวนะครับ เนื่องจากมีปัญหาเรื่องการขนส่ง ทำให้ไม่สามารถสั่งซื้อวัตถุดิบจากญี่ปุ่นได้ ขอบคุณครับ ◢◤◢◤ CHARAY CAFÉ ◢◤◢◤ . . . #charaycafe #expobar #cafe #coffeeoftheday #cafelife #coffeegram #coffeeholic #instacoffee #coffeeaddict #coffeecup #coffeehouse #coffeelife #cafehopper #chaam #huahin #cafehoppingcnx #cafehopping #cafeshopvibes #coffeeshop #adayinbangkok #cafeteller #cupsinframe #coffeeprops #cafehop

40
2020-04-07 01:21:42

400次咖啡。真係好多糖哦😅😅😅 ・・・ Homemade Coffee Time. How Do You Make Special Cold Coffee in Our House? İnstant Coffee=10 grams Sugar=10 grams Hot Water =10 ml Milk =130 ml Ice =8 piece Equipment= Mixer. 👏 ・・・ 📷by @ryeon_cafe 🌟 Get Featured with #impresscreation & Tag us 📸 ☕️Impress Creation,分享關於咖啡的☕️ #hkcafe #hkcoffeeshop #hkcoffee #coffeelover #咖啡 #拉花 #homebarista #latteart #affogato #espresso #siphon #pourover #coffeehouse #coffeetime #coffeegeek #patisserie #specialtycoffee #singleorigincoffee #coffeeoftheday #roasters #roastingcoffee #thirdwavecoffee #coffeeroaster #coffeeshop #coffeaddict #coffeeshopcorners #coffeevibes #coffeemoments

10
2020-04-07 01:21:18

My happy place: exploring my dreams in a blank journal while enjoying a beautiful coffee shop - BUT I can’t have all those things right now. There are so many things I could be focused on that I’m missing in this season, but I want to remember what new and fun things I’m getting to explore. 🙌🏼 ✨ My creative juices have been pumping extra hard, God has been nudging and motivating me more than ever, and I’m thrilled to announce that I will be RELAUNCHING MY BLOG THIS FRIDAY! 😊 . If you’ve known me, you know this is the 1,293rd time I’ve relaunched my blog, but this is something that has been stirring in my heart, and it feels more right than ever before. . I’ll share more about what it all entails throughout the week, but I can’t wait to share it with you soon! 😍

153
2020-04-07 01:20:53

今の状況を乗り越えるために、自分たちで今出来ることを💪🏻 . ユータローさんのお店で、たくさんのロースターさんと協力して、乗り越える企画です。 たくさんの素敵なカフェがあるのに、営業を縮小せざるを得ない状況です。 これからもずっと続いていけるように。。 これまでのご縁と皆さんの思いでできた企画だと思います。 ご賛同いただける方々、カフェやコーヒーが大好きな方最後まで読んでいただけると幸いです。 どうぞ宜しくお願いします。 今回は第一弾!引き続きチェックお願いします🙇‍♀️💓 . Repost———————— 何がどうなって。どれが正しくて。どうしたら正解なのか。 終わりなき不安を抱くよりいずれ来る明るい未来を自分達で創りたい。 コーヒーだから出来る事。 新しいコーヒーロースターさんにも出会える。 平気で外を出歩けるようになったら行きたいコーヒー屋さんが増えるかも。 これも新しい出会いの形です。 全国の5つのロースターさんのお豆があなたの元へ!プロジェクトのオリジナルTシャツを着て繋がりましょう。 そして強くありましょう。 明るい未来の為に。 STAY STRONG. プロジェクトを応援してください。ロースターさんはコーヒー豆でみなさんを応援します! Tシャツとお豆のセットは @any_japan からご購入できます。 #staystrongcoffee #melbourne #japan #project P.S. 久しぶりに離ればなれのSCメンバーも動きます。 @yooshii0206 @a_chappichan @tutabo

171
2020-04-06 14:14:53

Online ordering for books is here! Partnered with Ingram & the ABA you can follow our bookshop link in our bio, bookshop.org/shop/basecamp books get a book shipped to you and support us! You also still have the option to call us directly to place an order for pickup or to be mailed to you.

241
2020-04-05 20:22:14

guess who misses the sun and the sky and the trees and stuff 🌻🌻🌻 nah you don’t have to guess lemme tell you it’s MEEEEEEEEEEEEEE 🧏🏻‍♀️🙋🏻‍♀️🙆🏻‍♀️ don’t even wanna mention the beach 🥺 it’s been so long since my last time having fun at the beach 🌊 I can hear my new bikinis screaming in a meeting with other clothes that they were all disappointed with me 🥺 #vscocam #rnifilms #wildflowers #green #likeforlike #likeforlikes #l4l #likesforlikes #instagood #instalike #aesthetic #ootd #curlyhair #cafe #coffeeshop #freckles #parisian #parisianstyle #aestheticedits #khdatrip #goldenhour #midnightpost

4439
2020-04-04 01:35:04

Morning routine . . . .

511
2020-03-30 22:02:17

2 Tbs of errythang Instant Coffee Granulated Sugar Hot Water Optional * Add Cinnamon or Creamer Pour in Almond Milk, Regular, Oat etc • • • #whippedcoffee #coffee #coffeelover #coffeeshop #coffeetime #california #howto #easyrecipes #california #food #foodporn #cooking #tutorial #easy #howtowhippedcoffee

8210
2019-07-21 20:32:33

“You can’t make #positive #choices for the rest of your #life without an #environment that makes those choices #easy, #natural, and #enjoyable.” #dataanalytics #seo #entertain #peace #italian #dubaifashion #dubaimillionaires #coffeeshop #krespykreme #timesquare #burjkhalifa #dubai🇦🇪 #uae #indian #money #shopping #business #businessman #boss #usa #america #Nepal #mallofemirates