#exol

11,498,325 Posts

22 seconds ago

When you secretly took a photo of your boyfriend without him knowing yet he still look SUPER GOOD 😍🐰 Admin Fany —— [180619] EXO Suho Kim Junmyeon with casts at 'Student A' Chewing Chat ©twitter

141
59 seconds ago

KDrama: Secret Queen Makers! 😍😘🔥 ▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ ⭐Episodio: 06 😍😘🙈 ▫▫▫▫▫▫▫▫▫▫ ▫😍🔥💕😘🙈😱😘 퀸카메이커 SecretQueenMakers GoWonHee LeeJoonGi HwangChanSung LeeTeuk HwangChiYeul Chanyeol Sehun EXO 2PM SUPERJUNIOR EXOL ELF 7FirstKisses KDramaLovers 도깨비 KDramaLover KoreanLove KoreanDrama KDramaLove 역도요정김복주 KDramaWorld BestDramas AsianDramas BestCouple PerfectCoupleUnnieFun ❤ 🇰🇷😍💕🙈

30
2 minutes ago

Nih leader di nistain mulu sama mereka. Seseorang tolongin dia deh.😃😂 . . . . . . . . . . . . . . . 🔥NB: Jangan lupa follow 2nd acc weareone.exo.ot9_ Follow Dan Support Terus hardexol_ hardexol_ hardexol_ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ • TAP 2X DAN JANGAN LUPA TINGGALKAN KOMENTAR.. • TAG TEMAN KALIAN • NYALAKAN NOTIFIKASI AGAR TIDAK KETINGGALAN UPDATE HARDEXOL TERBARU • REPOST? PLEASE JANGAN LUPA ©® real__pcy oohsehun zyxzjs baekhyunee_exo zkdlin weareone.exo ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ exo exok exom exol exolindonesia exo sehun kai baekhyun suho xiumin chen chanyeol do lay exomonster exouniverse exokokobop baekhyunee_exo yixing byunbaekhyun parkchanyeol oohsehun kimjoonmyeon kimjongin kimjongdae exovideo

361
2 minutes ago

senyumnya lucu bgt wkwk😂 . . ◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽ Hello Eries Around the World ✒💙 be sure to follow our acc exos_world, And our partner skysouul ✒💖 like,comment,and tag your friend ✒💙repost?tag us!!! Turn on notification this account so you dont miss updates from us ◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾ ©®: on vid admnana🐧 real__pcy baekhyunee_exo zyxzjs oohsehun zkdlin exo kokobop power electrickiss universe exol exok suho baekhyun chanyeol do kai sehun exom xiumin kris luhan lay chen tao smtown kpop eℓyxion exonews dafBAMA2018EXO EXOL weareone.exo exos_world

130
3 minutes ago

WALK IN MEMORIES WITH EXO non-profit project for EXO comeback Calling for all EXOL. Mari kita capai target penjualan 2juta copy tanpa repackage untuk comeback tahun ini. Comeback sudah semakin dekat. Tabungan belum cukup buat beli album ? Let's join our project. Dengan ikut project ini, kamu sudah turut serta dalam pencapaian target 2juta tanpa rapackage. Karena seluruh keuntungan dari project ini akan digunakan untuk membeli album EXO. So, let's join us and walk together as a memories with EXO. Project ini juga recomended banget buat kamu yang ngga boleh beli album secara langsung sama mamah. Karena nanti album yang kita peroleh sebagian akan di GIVEAWAY kan. Let's walk togerther aeri-ya😘😘 FIX order langsung hubungi cp yang ada di pict . exo exol exolindo kpopers chanyeol suho baekhyun jongin kyungsoo yixing sehun jongdae xiumin weareone fff lfl

10
3 minutes ago

Garland flags BTS, EXO, Black Pink, Astro, dll (Ready) Harga: HIGHLIGHT:25.000 EXO:35.000 ASTRO:30.000 BTS 2:30.000 BTS 1:30.000 BLACK PINK:25.000 Hallo kak, Garland ini cocok banget untuk hiasan kamarmu agar tidak polos. -Ukuran 13x13 cm -Bahan art paper 260gr laminasi (doff/glossy) -Sudah termasuk tali -Bisa custom Happy shopping ^_^ kpopstuff kpopshop kpop exo customjamdindingkipaskpop kipaskpopmurah kpop kpopstuff kpopshop kpopmalang kpopstuffmurah pakethemat pakethematkpop paketmurah paketmurahkpop paketkpop paketkpopmura exo exoshop kpopshop kpop bts army exol taeyeon kpopers kpopersindonesia photocard stiker barangkpopmurah kpopstuff pakethematkpop snsd blackpink Redvelvet twice dll

10
3 minutes ago

Chocolate caliente🧡 ~ [not taken by me, but edited. c to the owner.]

111
6 minutes ago

exols are getting too bored sm better do something real quick

21
7 minutes ago

Chanyeol in Barcelona 💕 . . ◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽ Hello Eries Around the World ✒💙 be sure to follow our acc exos_world, And our partner skysouul ✒💖 like,comment,and tag your friend ✒💙repost?tag us!!! Turn on notification this account so you dont miss updates from us ◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾◽◾ ©®:onpict admnana🐧 real__pcy baekhyunee_exo zyxzjs oohsehun zkdlin exo kokobop power electrickiss universe exol exok suho baekhyun chanyeol do kai sehun exom xiumin kris luhan lay chen tao smtown kpop eℓyxion exonews dafBAMA2018EXO EXOL weareone.exo exos_world

360
8 minutes ago

[180619] - chanyeol spotted in barcelona - ini smalem sih tapi yauda :v, btw gw suka liat ceye make baju putih masa - JL🐵 - Repost? Sertakan cr! . ➖➖➖✅➖➖➖ Punya Meme Lucu dan Postingan Menarik? Kirim 👉 exonewsgram_ . ➖➖➖✅➖➖➖ Ikutin terus 👉 exonewsgram_ & exonewsgram_2nd share fact, video, pict, news and meme dari EXO jangan lupa tag temenmu yang suka EXO! OA ➡ Qnw9947r [use ] ➖➖➖🔗➖➖➖ suho xiumin lay chen baekhyun chanyeol do kai sehun exo exok exom exol weareone exosaranghaja noexonoexol noexolnoexo noexonolife exomeme memeexo exofakta faktaexo exonews newsexo exopict pictexo exovideo videoexo

2140
9 minutes ago

Hand banner kpop Exo/got7. Harga: satu sisi:22.000/2pcs dua sisi:32.000/2pcs Hallo chingu, Mau nonton konser gak lengkap kalau gak ada handbanner. Buat pajangan di dinding juga bisa. -Harga yang tertera adalah satu paket (2pc) -Bisa custom sesuai keinginan kalian -Bahan Art Paper 210 -Bisa bolak-balik atau satu sisi saja -Untuk desain lainnya silahkan kirim chat Happy shopping ^_^ kpopstuff kpopshop kpop exo customjamdindingkipaskpop kipaskpopmurah kpop kpopstuff kpopshop kpopmalang kpopstuffmurah pakethemat pakethematkpop paketmurah paketmurahkpop paketkpop paketkpopmura exo exoshop kpopshop kpop bts army exol taeyeon kpopers kpopersindonesia photocard stiker barangkpopmurah kpopstuff pakethematkpop snsd blackpink Redvelvet twice dll

10
9 minutes ago

Para mantener la cordura y la belleza en este fin de semestre del mal 🌷 Salió mi entrevista en revistapaulachile donde di tips para introducirse a la cultura coreana y recordé las primeras veces que iba al Había una Vez antiguo a comprar macarons y chocopies, descubrí el maravilloso mundo de las máscaras faciales, compraba skincare al doble de precio en el Corea Mall y encontré unas bebidas de EXO en el China House Market que compré sólo porque ellos las promocionaban y era mala jaja . . . . . . . . . . . . exolightstick pastels pink innisfree koreanskincare kpop exol flowers

200
13 minutes ago

^ He literally kissed an angel

81
2 days ago

Gonna shake my ass like that every time monster was played

21
2 days ago

The eve is nothing without Artificial love💀

11
2 days ago

A smile end the world in a second

31
2 days ago

Artificial love is more than The Eve💀

21
2 days ago

Every Chanyeol dance are legend

61
3 weeks ago

[Open PO] Prive Baekhyun replika . . . Hoodie:185k Sweater:170k T-shirt:150k - - 📌Bahan t-shirt: cotton combad 20's 📌Bahan sweater/hoodie: cotton fleece 📌Sablon polyflex korea tebal dan halus tahan mesin cuci . . M: 60 x 50 cm L: 65 x 55 cm XL: 70 x 60 cm XXL: 75 x 65 cm - - Note: 📍Kaos panjang +5000 📍XL +3000 📍XXL +5000 prive bbh baekhyun exo exol olshopindo trusted instagram