#melaka

4,569,411 Posts

2020-06-07 00:03:40

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶 Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skg. Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 🤣 COD area MELAKA dan sekitarnya Click bawah ni tuk kesan pantas hantar ke rumah 👇 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 #melaka #alorgajah #mitc #tampin #lendu #mitc #bukitkatil #codmelaka #codtampin #codalorgajah #masjidtanah #duriandaunmelaka #bertamhulu #sungaiudang #melakapindah #jeruklelehmelakaviral #simpangempat #gadek #pulausebang #ayerkeroh #kualasungaibahru.

00
2020-06-07 00:03:04

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶 Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skg. Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 🤣 COD area MELAKA dan sekitarnya Click bawah ni tuk kesan pantas hantar ke rumah 👇 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 #melaka #alorgajah #mitc #tampin #lendu #mitc #bukitkatil #codmelaka #codtampin #codalorgajah #masjidtanah #duriandaunmelaka #bertamhulu #sungaiudang #melakapindah #jeruklelehmelakaviral #simpangempat #gadek #pulausebang #ayerkeroh #kualasungaibahru.

00
2020-06-07 00:02:23

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶 Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skg. Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 🤣 COD area MELAKA dan sekitarnya Click bawah ni tuk kesan pantas hantar ke rumah 👇 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 #melaka #alorgajah #mitc #tampin #lendu #mitc #bukitkatil #codmelaka #codtampin #codalorgajah #masjidtanah #duriandaunmelaka #bertamhulu #sungaiudang #melakapindah #jeruklelehmelakaviral #simpangempat #gadek #pulausebang #ayerkeroh #kualasungaibahru.

00
2020-06-07 00:01:58

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶 Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skg. Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 🤣 COD area MELAKA dan sekitarnya Click bawah ni tuk kesan pantas hantar ke rumah 👇 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 #melaka #alorgajah #mitc #tampin #lendu #mitc #bukitkatil #codmelaka #codtampin #codalorgajah #masjidtanah #duriandaunmelaka #bertamhulu #sungaiudang #melakapindah #jeruklelehmelakaviral #simpangempat #gadek #pulausebang #ayerkeroh #kualasungaibahru.

00
2020-06-07 00:01:43

BILA DAH KURUS TERUS BERUBAH JADI LEBIH MUDA . MasyaAllah tgk ni perubahan @zulinaziz Pasti ramai hampir x kenal kan sbb dia nmpk lg muda dan off course makin cantik❗️❗️ . . Inilah kesan yg semua org yg pernah gemuk lepas tu turun berat secara sihat. Kulit muka tu glowing dan cantik...😍😍 . . Tahniah @zulinaziz 😘 . . Kesungguhan pasti membuahkan hasil, x kisah lah diet apa yg anda buat yg penting bukan mkn pil kurus pasti esok nk jadi kurus 🤣🤣🤣mana ke maun nyer dik 😆😆😆 . . Nk dapatkan bimbingan dan pemakanan yg betul dan berat boleh turun 3-10 kg sebulan boleh klik link bio di ig @fiza_fitcoach @fiza_fitcoach @fiza_fitcoach . . Follow ig @fiza_fitcoach dan turn on NOTIFICATIONS utk dptkan Tips menarik dan sihat dari coach Fiza (CF) . . Coach Fiza (CF) Turun berat 25 kg Ibu Bekerjaya 📲0133687339 . #coachfiza #kurusfitwithfiza #cooltargetonlinecoaching #teamcf #kurussihat #tipsdiet #bukangadisbiasa #negerisembilan #melaka #makananviral #motifviral #bajucantik #jubahbesar #cantiknyakamu

00
2020-06-07 00:01:39

BILA DAH KURUS TERUS BERUBAH JADI LEBIH MUDA . MasyaAllah tgk ni perubahan @zulinaziz Pasti ramai hampir x kenal kan sbb dia nmpk lg muda dan off course makin cantik❗️❗️ . . Inilah kesan yg semua org yg pernah gemuk lepas tu turun berat secara sihat. Kulit muka tu glowing dan cantik...😍😍 . . Tahniah @zulinaziz 😘 . . Kesungguhan pasti membuahkan hasil, x kisah lah diet apa yg anda buat yg penting bukan mkn pil kurus pasti esok nk jadi kurus 🤣🤣🤣mana ke maun nyer dik 😆😆😆 . . Nk dapatkan bimbingan dan pemakanan yg betul dan berat boleh turun 3-10 kg sebulan boleh klik link bio di ig @fiza_fitcoach @fiza_fitcoach @fiza_fitcoach . . Follow ig @fiza_fitcoach dan turn on NOTIFICATIONS utk dptkan Tips menarik dan sihat dari coach Fiza (CF) . . Coach Fiza (CF) Turun berat 25 kg Ibu Bekerjaya 📲0133687339 . #coachfiza #kurusfitwithfiza #cooltargetonlinecoaching #teamcf #kurussihat #tipsdiet #bukangadisbiasa #negerisembilan #melaka #makananviral #motifviral #bajucantik #jubahbesar #cantiknyakamu

00
2020-06-07 00:01:24

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶 Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skg. Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 🤣 COD area MELAKA dan sekitarnya Click bawah ni tuk kesan pantas hantar ke rumah 👇 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 #melaka #alorgajah #mitc #tampin #lendu #mitc #bukitkatil #codmelaka #codtampin #codalorgajah #masjidtanah #duriandaunmelaka #bertamhulu #sungaiudang #melakapindah #jeruklelehmelakaviral #simpangempat #gadek #pulausebang #ayerkeroh #kualasungaibahru.

00
2020-06-07 00:00:53

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶 Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skg. Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 🤣 COD area MELAKA dan sekitarnya Click bawah ni tuk kesan pantas hantar ke rumah 👇 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 #melaka #alorgajah #mitc #tampin #lendu #mitc #bukitkatil #codmelaka #codtampin #codalorgajah #masjidtanah #duriandaunmelaka #bertamhulu #sungaiudang #melakapindah #jeruklelehmelakaviral #simpangempat #gadek #pulausebang #ayerkeroh #kualasungaibahru.

00
2020-06-07 00:00:29

Hari minggu pun ramai yang nak Appecut Max ni. Squad Nerrys tetap redah panas terik demi customer tersayang 😁 Terbukti Appecut Max ni berkesan dalam mengawal selera makan dan pada masa yang sama dapat membantu menurunkan berat badan. Kalau tak, tak kan setiap hari ade je permintaan dari customer. 😉 Uolls tunggu ape lagi? Grab sekarang! . Nak by POSTAGE atau COD terus whatsapp 📲01124767401 . . #AppecutMax #AppecutMaxNerrys #AppecutKasiPecah #AppecutMaxFeedback #CoklatKurus #StokAppecut #Weightloss #SeriKembangan #Putrajaya #Sabakbernam #Cyberjaya #Puchong #Klang #Bangi #PuncakAlam #BandarSaujanaPutra #Damansara #Seremban #Senawang #Klia #Kuching #AyerKeroh #Melaka #JohorBahru #BatuMalim

00
2020-06-07 00:00:15

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶 Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skg. Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 🤣 COD area MELAKA dan sekitarnya Click bawah ni tuk kesan pantas hantar ke rumah 👇 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 #melaka #alorgajah #mitc #tampin #lendu #mitc #bukitkatil #codmelaka #codtampin #codalorgajah #masjidtanah #duriandaunmelaka #bertamhulu #sungaiudang #melakapindah #jeruklelehmelakaviral #simpangempat #gadek #pulausebang #ayerkeroh #kualasungaibahru.

00
2020-06-07 00:00:08

Skintella Repairing Serum is formulated especially for those who are struggling with acne, irritated & inflamed skin & disrupted the skin barrier.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ It will help to reduce skin irritation & sensitivity, optimize skin repair & recovery, boost the skin's ability to retain water & strengthen the skin from within. The lightweight, easy to absorb gel formulation making it suitable for all skin types.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #kayman #kaymanbeauty #kayfairies #cleanser #coalface #coalfacecleanser #soap #coalfacesoap #essence #rosa #glow #rosaglow #rosaglowessence #serum #skintellaserum #mem #goldencoocon #facemask #travelbag #travel #bag #melaka #ayerkeroh #bloomingbeauty #beautybabes

00
2020-06-06 23:59:51

Open order for JERUK LIUR LELEH HOUSE 🌶 Oleh kerana ramai yg dok tanye pasal jeruk viral nie je, so sye open order skg. Cepat pm saya untuk order.. Jangan biarkan diri anda terliur lagi 🤣 COD area MELAKA dan sekitarnya Click bawah ni tuk kesan pantas hantar ke rumah 👇 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 http://www.wasap.my/60123219029 #melaka #alorgajah #mitc #tampin #lendu #mitc #bukitkatil #codmelaka #codtampin #codalorgajah #masjidtanah #duriandaunmelaka #bertamhulu #sungaiudang #melakapindah #jeruklelehmelakaviral #simpangempat #gadek #pulausebang #ayerkeroh #kualasungaibahru.

00
2020-06-06 23:56:36

𝗠𝗜𝗡𝗨𝗠 𝗔𝗣𝗣𝗘𝗖𝗨𝗧 𝗠𝗔𝗫 𝗕𝗢𝗟𝗘𝗛 𝗞𝗔𝗪𝗔𝗟 𝗦𝗘𝗟𝗘𝗥𝗔 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗡 𝗧𝗔𝗞 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡 𝗕𝗔𝗡𝗬𝗔𝗞 𝗦𝗘𝗣𝗘𝗥𝗧𝗜 𝗗𝗨𝗟𝗨 Ibu-ibu di rumah biasanya susah nak kawal selera makan. Tambahan pula waktu kini yang banyak dihabiskan dirumah. Aktiviti memasak lebih banyak dari biasa. Ini mengakibatkan berat badan ibu-ibu makin meningkat kerana rasa asyik nak makan sahaja. Jangan risau kerana Appecut Max boleh bantu untuk kawal selera makan. Sis ni minum Appecut Max dan boleh kawal selera makan. Walaupun dah habis sekotak selera makannya tetap terkawal dan tak boleh makan banyak seperti dulu. Jom cuba Appecut Max sekarang 📲 01124767401 . . . #Appecut #AppecutMax #AppecutMaxNerrys #CodAppecutMax #AppecutKasiPecah #AppecutFeedback #AppecutMaxFeedback #StokAppecut #AppecutLovers #MinumanCoklatKurus #NakKurus #NakDiet #Weightloss #SeriKembangan #Sabakbernam #Putrajaya #Cyberjaya #Puchong #SungaiBuloh #Bangi #PuncakAlam #BandarSaujanaPutra #Damansara #Gemas #Seremban #Kuching #AyerKeroh #Melaka #JohorBahru #BatuMalim

00
2020-06-06 23:55:33

Hot Produk Shaklee No.2 nak landing so korang yang nak better book cepat2 sebelum kehabisan stok!! Kenapa ESP tersangat famous dalam supplemen Shaklee ? __ Kenapa ESP cepat je habis stok gara gara semua nak consume ESP ? __ Sebabnya dengan mengamalkan ESP secara konsisten, in syaa Allah kulit akan CANTIK DAN BEBAS DARI MASALAH JERAWAT, selera makan akan lebih terkawal dan BENTUK BADAN MAINTAIN, rasa lebih BERTENAGA DAN TAK CEPAT LETIH. __ ESP mengandungi 9 jenis asid amino yang di perlukan oleh tubuh. 🍃 Nak kulit cantik, flawless, gebu 🍃 Nak bentuk badan cantik 🍃 Nak kuku dan rambut yang cantik 🍃 Nak otak cerdas dan daya ingatan yang baik 🍃 Nak badan bertenaga dan tak cepat letih 🍃 Nak baby kulit cantik bagi ibu mengandung 🍃 Nak luka bersalin cepat baik Jom try ESP, khasiat bukan kaleng-kaleng😁 #aidavitamin #shakleemelaka #pengedarshaklee #melaka #esp #espmurah

00
2020-06-06 23:50:34

Kakak yang kerja ofis pernah tak time nak pergi meeting penting, time tu jugak la perut sakit la belakang sakit la kepala sakit la. Pernah ? Mesti susah nanti nak hadap meeting berjam dengan sakit tu lagi kan? Kakak manis jangan risau lagi, masalah sakit kepala sakit belakang dan sakit perut akan hilang selepas calit - calit mbk😍 Sekali guna conpem jatuh chenta berbunga - bunga🌻🌻 Gerenti tak carik lain ! Sapu - sapu je masalah sakit hakak manis terus hilang😍 #kitaikhtiar #bendabaikkitasharing #mbkkecil15mlrm15 #mbkbesar60mlrm45 #minyakbidarakhalifahmelaka #aromatherapy #melaka #seluruhmalaysia #sabahsarawak

00
2020-06-06 23:49:32

Hi dear, good morning hana nak share dengan korang. Main ingredients dalam KuwussFit tau which is whyy KUWUSSFIT adalah product terbaik untuk korang KURUSKAN BADAN ✨ . . Semua ingredients yang KuwussFit guna adalah ingredients yang terbaik and also diperakui keberkesanannya 💕. Jadi korang tak perlu ragu ragu okies 🙈 . Kalau korang nak grab promo syawal korang ws hana tekan je link dekat bio ataupun tekan link dekat bawah ni . 📲https://chatwith.io/s/5ed5bd2e81e3f . #Kuwussagent #kuwuss1juta #kuwussfit #kuwussfamily #bodygoalsmcmtauke #KuwussDropship #kemamkemamjur #kuwussstokis #kuwussincome #KuwussHq #kurusdanfit #alorgajah #melaka #tampin #rembau #Codtampin #Codrembau #codalorgajah #bajubesar #3xl #4xl #komunitiawani #alhamdulillah #mimilana #syafiqkyle #kurus #kurungmoden

10
2020-06-06 23:47:55

NAK PILIH YANG MANA??? . Mesti keliru dengan . KERANGUPAN KESEDAPAN KEPEDASAN Kacang wanys ni..kan... . Jangan risau sekarang wanys tengah promo ni! BELI 5 BOTOL DAPAT PERCUMA 1 BOTOL! Jadi dah tak payah keliru lagi! . #buatsampaijadi #kitakacangkan1malaysia #bisnestukacangje #wearekacangwarriors #wanyssnack #original #kacanglicin #spicycilipadi #rangup #lebihbesarlebihberbaloi #botolbesar380grm15sm #botolkecik248grm10sm #melaka #seluruhmalaysia #sabahsarawak #singapura #arhacollectionboutique

00
2020-06-06 23:40:33

alhamdulillah, tq sis Ila #temalol #homemade #kekmampumilik #melaka #freshcream #sayajualkek #creamchesse

30
2020-06-06 23:40:23

AIRPLANE Jelly ✈️🛩️ . #homemade #jelly #pudding #agaragar #4djelly #airplane #airplanes #aeroplane #foodphotography #wedding #birthday #birthdayparty #kidsparty #babyshower #potluck #event #aqiqah #majlis #party #occasion #ceremony #celebration #picnic #candybuffet #goodies #doorgift #jellycup #dessert #cyberjaya #melaka

10
2020-06-06 23:38:54

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

20
2020-06-06 23:38:51

✨NEW Fanny Lace Dress✨ . . 👉🏻MYR 45 . 👉🏻Original price MYR 90 👉🏻Kain jenis cotton spandex lembut 👉🏻Size fit S till L 👉🏻 Let go sebab tak muat . #preloved #prelovedmurahmalaysia #murmurje #malaysia #borneo #sarawak #sabah #cod #pos #rizalmanpreloved #prelovedskincare #postageeveryday #prelovedmakeup #sibu #kuchingsarawak #miri #bintulu #bajumurah #seluarmurah #kualalumpur #kelantan #johorbahru #terengganu #melaka #bazarpaknil #instaonline #jualonline #mua #foundationmalaysiamurah #serummurahmalaysia

30
2020-06-06 23:38:45

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

00
2020-06-06 23:38:12

LUAHAN SEORANG DOKTOR.⠀ .⠀ Zaman sekarang nie tak tunggu tua nak kene penyakit, orang muda pon boleh terkena penyakit seperti diabetes.⠀ .⠀ Diabetes nie bukan datang serang secara tiba2 tanpa sebab tapi kebanyakkan pesakit terkena diabetes disebabkan oleh cara pemakanan setiap hari. Hari2 tealive, chatime, bubble tea dan macam2 lagi. Macam mana tak kene penyakit kalau amalkan pemakanan macam tu.⠀ .⠀ Jagalah pemakanan sejak dari muda kerana penyakit itu boleh datang bila2 sahaja.⠀ .⠀ Kredit 📷 : Coach Ipe ⠀ .⠀ #tudung #ubatkurus #bajubesar #turunlemak #penyakit #kurus #tipskurus #jomkurus #diet #shahalam #jdt #nakkurus #tipsdiet #kualalumpur #kotabharu #tipskesihatan #dietplan #testimonikurus #kurussebelumkahwin #azamkurus #pilkurus #seluarbesar #neelofa #melaka #bajuxxl #penyakit #resepidiet #resepi #diabetes⠀ ---

70
2020-06-06 23:36:51

Jom buat tempahan REPLIKA CEK harga serendah RM45 Sekarang! Apa yang istimewanya REPLIKA CEK ini? Check it out! . . 💍 Sangat EKSKLUSIF 💍 Sebagai HANTARAN PERKAHWINAN 💍 Sebagai CENDERAHATI pelbagai majlis 💍 Menggunakan Material ARCYLIC 💍 Tebal & TIDAK PATAH 💍 Size standard CEK ORIGINAL 💍 Tulisan ENGRAVE 💍 KEKAL & TIDAK akan HILANG 💍 Boleh ADD SIGNATURE 💍 PELBAGAI BANK & WARNA #replikacekhantaran #mockcheque #sayajual #murah #sayajual #sayajualmurah #sayajualonline #sayajualperla #perla #perlacoffee #perlacoffeeexclusive #kualalumpur #johor #melaka #perak #terengganu #kelantan #murah #murahmurah #bazarpaknil #bazar #bazarmalaysia #bazaronline #sayajual #sayabeli #johorbahru #bazaar #bazarpaknil #sayajualmurah #murah #mockcheque #morningmotivation #murah #replikacekhantaran #hantarankahwinmelaka

10
2020-06-06 23:35:12

Assalamualaikum Selamatpagisemua . . . *Kebaya Melur’e Edisi Syawal 2020* . . . . Harga PROMO RM 50 Exclude postage . . . . . *Kelebihan Baju* ✔Material Premium Comocrepe ✔Mempunyai Zip Nursing ✔Wudhu Selak ✔Cutting Kebaya Standard ✔Size XS TO 4XL . . . *Kelebihan Kain* ✔Cutting A Cut ✔Ada zip ✔Pinggang separuh getah . . . ♥️ 8 Warna menarik ♥️ . . . . . . . *STOK LIMITED* . . . . #kebayamodern #kebayaexclusivemurah #kebayamelur #bajukurungkebaya #bajuraya2020murah #bazaaronlinemalaysia #hierrahzcollection #bajuexclusivemurah #likeforlikes #likeforfollow #terapiinstagram #terengganu #kebayamodern #kebayasedondon #kebayabridesmaid #melaka #selangor

20
2020-06-06 23:31:31

RUNSING BINI MCM DAH TAK EXCITED SEBAB KECIL? . Meh tengok video ni sampai habis, mcmna produk ni boleh membantu anda besarkan & panjangkan boboi secara semulajadi & sihat 😀 . . . #kelantan #igshopmalaysia #igshopmurah #pahang #melaka #perlis #shahalam #klang #kualalumpur #kelantan #pahang #terengganu #perak #penang #negerisembilan #kedah #sabah #sarawak #singapore #lawakhambar #lawaktahapdewa #lawakhangit #johor #melaka #dudukrumah

00
2020-06-06 23:26:48

MW ID : 016181 #OPEN4ORDER PANDAN GULA MELAKA PGM #KEK #CAKE #PANDAN #GULA #MELAKA

10
2020-06-06 23:25:12

SERUM PEMBESAR & PENEGANG ASET WANITA NO.1 MALAYSIA.❤️ . Khas UNTUK uols yg ada masalah [ PAYUDARA & PUNGGUNG ] dibawah.👇 . ✔️ Kendur & kecut ✔️ Kecik & leper ✔️ Saiz tak sama ✔️ Puting hitam . So kalau uols nak dapatkan “aset” yang PERFECT wajib cuba femini harini. Uols akan nampk saiz payudara makin bulat dan tegang helokk. Punggung makin berisi dan naik.🤤 Jom dapatkan body goals harini. . Klik link kat bio, Jom wasap.😘 . . . #penang #payudarakencang #igshopmalaysia #terengganu #igshopmalaysiamurah #barangmurah #shahalam #klang #kualalumpur #kelantan #kedah #sabah #sarawak #melaka #penang #selangor #barangmurah #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakhambar #pahang #terlajakmurah #pembesarpayudara #produksuamiisteri #johor #melaka #kelantan

10
2020-06-06 23:23:32

Sarapan ape tu? Haaa! Daging salai dibuat rencah mee goreng pon sodap! Xcaya korang teraiii laaa! #kaptensalai #salai #dagingsalai #itiksalai #kelisalai #melaka #makanmelaka #deliverymelaka

20
2020-06-06 23:23:28

Cara nak masak nasi sukat air guna jari telunjuk ni. Saya masih gunakn dri mula mak ajar smp skarang...mudah je. . . Turn on notification anda agar anda tidak ketinggalan dgn posting tips atau info daripada saya. . . . #teampowerfitmalysia #teamcoachingcoachyana #dietsihat #dietatkinsmalaysia #makanansihat #mingguanwanita #kurusdengancepat #kevinzahri #kakimakan #belajarbaking #belajarkalori #eatcleanmalaysia #kitajagakita #kkm #nakkurus #nakkuruscarisaya #johor #jubahplussize #lalamove #jalanjalanmakanangin #indianmalaysia #melaka #senamankurus #slimfit #sinarharian #sayanakcantik #senamanpagi

00
2020-06-06 23:13:23

😍 Pagi² get ready untuk customer pick-up 2 balang chocojar cookies Monstr. Alhamdulillah. Semoga Zalia & awak² yang membaca ni sentiasa dimurahkan rezeki. Amin!! Btw GOOD MORNING !! 😘. . . . #cravingketu #browniesmurah #monstrselangor #kookiesmonstr #chocojar #chocojarmonstr #selangor #melaka #perak #terengganu #kualalumpur #negerisembilan #johor #kelantan #kedah #pulaupinang #perlis #chocolate #coklat #chocojarmurah #chocojarselangor #chocojerr #chocojerrviral #brownies #browniesmonster

50
2020-06-06 23:13:14

sesiapa nak order boleh pm saya , wsap nber ada bio untuk buat tempahan 🙆🏻‍♀️👆🏻 . . #cakekukus #cake #muar #cakemuar #cakedecorating #kek #kekmurah #tempahan #kitchen #kukus #kekharijadi #kekharijadimurah #melaka #melakafood #tangkak #tangkakjohor #muatangkak #kekpandan #kekpandancheeseleleh #kekcheese #kekcheeseleleh #kekcoklatmoist #kekcoklat #kekcoklatkukus #keksedap #birthday #birthdaycake #muarsuprise #suprise

00
2020-06-06 23:12:20

Salam semua. 🐂DAGING SALAI FROZEN🐂 Slot delivery masih on lg guys! Cepat masuk orderr! 🔴KAPTEN SALAI🔴 #smokedbrisket 🐄 🍖250grm rm23 🍖500grm rm43 🍖1kg rm83 🐄1pek (250grm) boleh masak utk 4-5 org mkn. 🚚 COD MERLIMAU & MELAKA (caj penghantaran ikut kawasan) 📳 Order : wasap.my/60139434630/naksalai 📳 Order : wasap.my/60139434630/naksalai 📳 Order : wasap.my/60139434630/naksalai #kaptensalai #salai #dagingsalai #itiksalai #kelisalai #melaka #makanmelaka #deliverymelaka

50
2020-06-06 23:06:13

*RENTAL MOBIL PAKAI SUPIR* _Kami melayani :_ 🏫 Kunjungan Dinas 🛣 Jalan- Jalan Dalam Kota Bandung 🚦 Pergi Ke Luar Kota Sesuai Tujuan Anda ✈ Antar Jemput Bandara Bandung-Bandara Soetta Jakarta-Bandara Kertajati Jawa Barat 🏕 Tour Wisata Lembang bandung,ciwidey bandung,yogyakarta,malang,bali,Rafting, Wali songgo Contact us : DIRZAFA RENTAL TOUR & TRAVEL HP/WA +6289509018236 +6281320616724 #DirzafaRental #RentalMobilBandung #RentalMobilJakarta #RntalMobilYogyakrta #Bahagiaitusederhana #sewamobilbandung #rentalmurahbandung #sewamurahbandung #malaysia #supirbandung #driverbandung #transportbandung #travelbuddies #bloggermalaysia #pakejbandung #pakejpromo #pakejmurahbandung #johorbahru #kelantan #kualalumpur #melaka #selangor #kedah #terengganu #penang #agentmalaysia #melancongkebandung #sewakeretabandung #sewakeretamurahbandung BOOKING FEE Rek BCA 3460209365 an Edi Supandi Jumlah pembayaran : Atas Nama : http://Dirzafarent.blogspot.com

10
2020-06-06 23:04:22

Edisi mermaid untuk Sanubari 😍 Nak tau kelebihan lipmatte Kekasih ni kenapa lain dr lipmate yang lain 😚😚 Sebab Kekasih lipmatte ni 👇🏻 ❤ Waterproof ❤ Warna pigmented ❤ Bau wangi ❤ Tak mengeringkan bibir ❤ Tak menggelapkan warna bibir ❤ Senang ditanggalkan ❤ Harga yang berpatutan di mana korang dapat 2 lipmatte dengan harga RM39 sahaja 😍😍 . Jadi apa tunggu lagi jom usha profile saya untuk cuci mata 👀 #wajahkekasih #kekasihbythemelvins #themelvinscircle #zahirbatin #edisipeacock #edisicekelat #SATUKEKASIHCUKUPKE #kekasihlover #KekasihUnderTheSea #MermaidEdition #kuncicintaabadi #LOVEDITION #kualalumpur #johor #melaka #negerisembilan #selangor #kedah #pulaupinang #perak #kelantan #terengganu #pahang #perlis #sabah #sarawak #uitmkedah #uitmmerbok #igshopmalaysia #nasikerabuuntukcheabe

30
2020-06-06 22:54:57

[ NIKE JANOSKI RM | GRED ] 🔰 HARGA : RM90 SM ; RM95 SS 🔰 FREE POSTAGE / READY STOCK 🔰 SIZE : 41 ~ 45 EURO 🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE _ 🔰 ORDER NOW : 1. SCREENSHOT 2. DM / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE _ 🔰SIZING CHART : WOMEN SIZE 36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 230 MM 37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 235 MM 38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 240 MM 39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 245 MM 40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 250 MM _ MEN SIZE 41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 255 MM 42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 260 MM 43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 265 MM 44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 270 MM 45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 275 MM _ LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖 _ #kasutmurah #kasutmalaysiacantik #kasutraya #kasutmurahgila #trustedseller #kasutlelong #kasutcouple #kasutcouplemalaysia #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysiaonline #kasutmalaysiamurah #kasutmurah #kasutlelaki #kasutperempuan #uitmdungun #sarawak #uitmsegamat #unikl #teammalaysia #uitmdengkil #sabah #uitmarau #uitmlendu #ysuku #uitmshahalam #unisel #uthm #melaka #perak #ipoh

90
2020-06-06 22:54:05

NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! . Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional. Nama2 yg bolih dibuang: Tahi Lalat Ketuat Kutil Isi Lebih Pundi Minyak Tanpa perlu LASER! Tanpa perlu BEDAH! Tanpa perlu bayar MAHAL! Tiada KESAN SAMPINGAN! 100% dari tumbuhan herba. Home made product. Set combo: Natural Mole Remover + Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat) . Harga kekal RM75 Semenanjung RM85 Sabah Sarawak Termasuk Postage . . Harga asal RM88 Semenanjung RM92 Sabah Sarawak Termasuk Postage . Natural Mole Remover sahaja RM60 Semenanjung RM64 Sabah Sarawak Termasuk postage . Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja +60176175068 . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_

110
2020-06-06 22:53:29

[ NIKE JANOSKI RM | GRED ] 🔰 HARGA : RM90 SM ; RM95 SS 🔰 FREE POSTAGE / READY STOCK 🔰 SIZE : 41 ~ 45 EURO 🔰 WASSAP ADMIN UTK SIZE AVAILABLE _ 🔰 ORDER NOW : 1. SCREENSHOT 2. DM / WHATSAPP 3. PROCEED PAYMENT 4. POSTAGE _ 🔰SIZING CHART : WOMEN SIZE 36 EU : 4.5 UK : 5.5 US : 230 MM 37 EU : 5.0 UK : 6.0 US : 235 MM 38 EU : 5.5 UK : 6.5 US : 240 MM 39 EU : 6.0 UK : 7.0 US : 245 MM 40 EU : 6.5 UK : 7.5 US : 250 MM _ MEN SIZE 41 EU : 7.0 UK : 8.0 US : 255 MM 42 EU : 7.5 UK : 8.5 US : 260 MM 43 EU : 8.0 UK : 9.0 US : 265 MM 44 EU : 8.5 UK : 9.5 US : 270 MM 45 EU : 9.0 UK : 10.0 US : 275 MM _ LIKE 💚 | SHARE 📬 | COMMENT 📝 | TAG 🔖 _ #kasutmurah #kasutmalaysiacantik #kasutraya #kasutmurahgila #trustedseller #kasutlelong #kasutcouple #kasutcouplemalaysia #kasutmalaysia #kasutmurahmalaysiaonline #kasutmalaysiamurah #kasutmurah #kasutlelaki #kasutperempuan #uitmdungun #sarawak #uitmsegamat #unikl #teammalaysia #uitmdengkil #sabah #uitmarau #uitmlendu #ysuku #uitmshahalam #unisel #uthm #melaka #perak #ipoh

70
2020-06-06 22:52:59

NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! . Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional. Nama2 yg bolih dibuang: Tahi Lalat Ketuat Kutil Isi Lebih Pundi Minyak Tanpa perlu LASER! Tanpa perlu BEDAH! Tanpa perlu bayar MAHAL! Tiada KESAN SAMPINGAN! 100% dari tumbuhan herba. Home made product. Set combo: Natural Mole Remover + Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat) . Harga kekal RM75 Semenanjung RM85 Sabah Sarawak Termasuk Postage . . Harga asal RM88 Semenanjung RM92 Sabah Sarawak Termasuk Postage . Natural Mole Remover sahaja RM60 Semenanjung RM64 Sabah Sarawak Termasuk postage . Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja +60176175068 . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_

80
2020-06-06 22:52:19

The world won't care about your self-esteem. The world will expect you to accomplish something BEFORE you feel good about yourself. #rafniez #rafniezresources #rafniezprintingservices #rafniezonestopcentre #postoftheday #jusjambuberacun #nextgold #mcocean #SLbeauty #Amway #newbusiness #businessideas #businessmentoring #moneymaking #melaka #malaysia #pictureoftheday #photooftheday #happy #good #love #blacklivesmatter #kitajagakita

40
2020-06-06 22:50:15

NATURAL MOLE REMOVER MAMPU BUANG DGN CARA MUDAH!! . Sama ada Tahi Lalat hidup, mati, timbul, tak timbul semua bolih buang secara traditional. Nama2 yg bolih dibuang: Tahi Lalat Ketuat Kutil Isi Lebih Pundi Minyak Tanpa perlu LASER! Tanpa perlu BEDAH! Tanpa perlu bayar MAHAL! Tiada KESAN SAMPINGAN! 100% dari tumbuhan herba. Home made product. Set combo: Natural Mole Remover + Natural Corrector Serum (pudarkan parut bekas tahi lalat dll dan blh diguna juga utk parut jerawat) . Harga kekal RM75 Semenanjung RM85 Sabah Sarawak Termasuk Postage . . Harga asal RM88 Semenanjung RM92 Sabah Sarawak Termasuk Postage . Natural Mole Remover sahaja RM60 Semenanjung RM64 Sabah Sarawak Termasuk postage . Untuk pertanyaan & pembelian hanya melalui Whatsapp sahaja +60176175068 . #kualalumpur #damansara #puchong #ipoh #penang #kedah #perlis #pahang #kuantan #sabah #sarawak #melaka #brunei #singapore #pahang #johor #kelantan #terengganu #ttdi #petalingjaya #putrajaya #lokalah #bazarpaknil #sayajual #wnaz_

60
2020-06-06 22:47:57

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

20
2020-06-06 22:47:13

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

60
2020-06-06 22:46:49

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

20
2020-06-06 22:46:13

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

20
2020-06-06 22:45:36

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

20
2020-06-06 22:45:02

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

40
2020-06-06 22:44:07

Voyage d’un confiné - 6 juin 2019 - Aujourd’hui nous avons quitté Singapour pour Melaka en Malaisie en autobus. J’ai l’impression que la vraie aventure asiatique commence ici. Je suis sous le charme et nous découvrons la fameuse soupe laksa, un mélange de bouillon au curry, de nouilles, de lait de coco, de citronnelle, de boeuf et de morceaux d’intestin. Nous connaissions la version du restaurant Hà à Montréal et je suis content de connaître cette version en direct de Malaisie. Hum! #sabbatical #melaka #melakafood #malacca #malaysia #asia

40
2020-06-06 22:43:55

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

51
2020-06-06 22:43:18

👉Mega888👈 💰 Masuk RM80 & Win RM 1700 !!!💰 👉Seaworld👈 💠Welcome Bonus 40% 💠Top Up Bonus 10% 💠Rebate Bonus 6% 💠All Game Can Play 💠No Turnover 💠Rekomen Bonus 20% 💠Min Top Up RM 20 💠Min Cuci RM 50 Whatsapp📲 01126659358 Telegram📲 01126659358 Wechat📲 Goldenbull_88 #melaka #selangor #johorbahru #kedah #sungaipetani #tampin #ampang #kotadamansara #rawang #petalingjaya #setapak #kepong #kajang #balakong #nilai #putrajaya #puchong #bangsar #nasilemak

10
2020-06-06 22:43:14

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

71
2020-06-06 22:42:32

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

20
2020-06-06 22:40:58

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

60
2020-06-06 22:39:05

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

40
2020-06-06 22:36:43

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

20
2020-06-06 22:34:52

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

10
2020-06-06 22:34:17

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

10
2020-06-06 22:33:28

Big Sale All Produk iPhone New 100%Original myset Minat sila DM Ig @me.galleryshop.id Sila chat ws: +6285341439393 Promo terbatas siapa cepat die dapat #iphonexr #iphone7plus #iphonex #iphonexsmaxmurah #iphone11promax #iphone11 #iphone8plus #iphonemalaysia #terengganu #iphoneori #infomalaysia #malaysia #melaka #selangor #iphonemurahmalaysia #iphonemyset #sarawak #johorbahru #kualalumpur #negrisembilan #kedah #kinabalu #kelantan #batupahat #georgetown #pulaupinang #shahalam #pahang #trustedseller

120
2020-06-06 22:30:40

𝗠𝗜𝗡𝗨𝗠 𝗔𝗣𝗣𝗘𝗖𝗨𝗧 𝗠𝗔𝗫 𝗕𝗢𝗟𝗘𝗛 𝗞𝗔𝗪𝗔𝗟 𝗦𝗘𝗟𝗘𝗥𝗔 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡 𝗗𝗔𝗡 𝗧𝗔𝗞 𝗠𝗔𝗞𝗔𝗡 𝗕𝗔𝗡𝗬𝗔𝗞 𝗦𝗘𝗣𝗘𝗥𝗧𝗜 𝗗𝗨𝗟𝗨 Ibu-ibu di rumah biasanya susah nak kawal selera makan. Tambahan pula waktu kini yang banyak dihabiskan dirumah. Aktiviti memasak lebih banyak dari biasa. Ini mengakibatkan berat badan ibu-ibu makin meningkat kerana rasa asyik nak makan sahaja. Jangan risau kerana Appecut Max boleh bantu untuk kawal selera makan. Sis ni minum Appecut Max dan boleh kawal selera makan. Walaupun dah habis sekotak selera makannya tetap terkawal dan tak boleh makan banyak seperti dulu. Jom cuba Appecut Max sekarang 📲 www.wasap.my/60189756424 . . . #appecutkuchingbyanis #AppecutMax #AppecutMaxNerrys #CodAppecutMax #AppecutKasiPecah #AppecutFeedback #AppecutMaxFeedback #StokAppecut #AppecutLovers #MinumanCoklatKurus #NakKurus #NakDiet #Weightloss #SeriKembangan #Putrajaya #Cyberjaya #Puchong #SungaiBuloh #Bangi #PuncakAlam #BandarSaujanaPutra #Damansara #Gemas #Seremban #Klia #Kuching #appecutmiri #Melaka #JohorBahru #BatuMalim

00
2020-06-06 22:30:22

Foundation Inovasi Teknologi dari Korea #1 in Malaysia, kami bawakan.....Mermatte Press Me! perfect Foundation! . . Formula Foundation yang ditambahbaik, lebih ringan dan 3x merawat kulit di datangkan khas dalam packaging yang inovatif, anggun dan bergaya, pertama di Malaysia. Teknologi Air Less Pump di dalam packaging ini bercirikan Bacteria Free dan mengelakkan foundation di dalam daripada terjejas dan rosak semasa penggunaan. . . >>Kelebihan Press me! Perfect foundation . 🍊Ada cermin & puff yang mudah digunakan . 🍊Foundation akan keluar sebaik sahaja Button di "Press" dengan jari anda. Inovasi teknologi dari Korea dengan konsep “ Air Less Pump “ di dalam bekas compact. Tiada cushion didalam, sebaliknya compartment inner dan outer yang menggunakan mampatan angin untuk menolak foundation keluar . 🍊kandungan bahan utamanya #OrangeStemcell yang lebih tinggi khasiat vitamin c untuk memperbaharui sel kulit . 🍊Argan oil untuk mengawal lebihan minyak pada kulit. Mengecutkan jerawat dan membantu memudarkan parut bintik hitam dengan berkesan . 🍊Mudah diratakan, mudah dicuci hanya dengan sabun dan air . 🍊Menggunakan bahan berkualiti tinggi untuk menjadikan pemakaian foundation ni jadi lebih ringan dan Full Coverage . 🍊Berbau wangi seperti gula2 oren. . . "Feel the perfection" sebaik shj foundation ni dioles pada muka anda, rasakan belaian oren di muka yg menyegarkan sepanjang hari 💕💕 . Price RM79/each . #stayhome #stayathome #MermatteProCoverage #FoundationHalal #MermaidFoundation #FullCoverageFoundation #KosmetikMurah #OilySkin #UbatJerawat #UbatJeragat #LipmatteHalal #LipmatteCantik #KosmetikHalal #KosmetikCantik #MakeupTutorial #FoundationMakeup #MakeupCantik #KulitJerawat #KulitBerminyak #MermatteFoundation #Melaka #BazaarPaknil #TreatmentFoundation #Meletop#FattahAnas

00
2020-06-06 22:25:35

“Yaa Hayyu yaa qoyyum.” 1000 kali. . (Wahai yang sentiasa hidup dan sentiasa kekal) . “Kehidupan anda akan dipelihara oleh Allah.” . . #zikir#zikirahad#jentikhati #perlis#langkawi#perak#syukurselalu #perak#perlis#kedah #penang#selangor#kualalumpur #negerisembilan#melaka#johor#pahang#kelantan#terengganu#brunei #wilayahpersekutuan#sabah#sarawak #indonesia#thailand#singapore #tambun#gopeng#ampang#falim #batugajah#bota

10
2020-06-06 22:25:32

“Yaa Hayyu yaa qoyyum.” 1000 kali. . (Wahai yang sentiasa hidup dan sentiasa kekal) . “Kehidupan anda akan dipelihara oleh Allah.” . . #zikir#zikirahad#jentikhati #perlis#langkawi#perak#syukurselalu #perak#perlis#kedah #penang#selangor#kualalumpur #negerisembilan#melaka#johor#pahang#kelantan#terengganu#brunei #wilayahpersekutuan#sabah#sarawak #indonesia#thailand#singapore #tambun#gopeng#ampang#falim #batugajah#bota

10
2020-06-06 22:25:29

“Yaa Hayyu yaa qoyyum.” 1000 kali. . (Wahai yang sentiasa hidup dan sentiasa kekal) . “Kehidupan anda akan dipelihara oleh Allah.” . . #zikir#zikirahad#jentikhati #perlis#langkawi#perak#syukurselalu #perak#perlis#kedah #penang#selangor#kualalumpur #negerisembilan#melaka#johor#pahang#kelantan#terengganu#brunei #wilayahpersekutuan#sabah#sarawak #indonesia#thailand#singapore #tambun#gopeng#ampang#falim #batugajah#bota

10
2020-06-06 22:25:21

“Yaa Hayyu yaa qoyyum.” 1000 kali. . (Wahai yang sentiasa hidup dan sentiasa kekal) . “Kehidupan anda akan dipelihara oleh Allah.” . . #zikir#zikirahad#jentikhati #perlis#langkawi#perak#syukurselalu #perak#perlis#kedah #penang#selangor#kualalumpur #negerisembilan#melaka#johor#pahang#kelantan#terengganu#brunei #wilayahpersekutuan#sabah#sarawak #indonesia#thailand#singapore #tambun#gopeng#ampang#falim #batugajah#bota

10
2020-06-06 22:04:46

Alhamdulillah...dah selamat terima barang...terima kasih sis beli 3botol grapeseed oil...kak eyu jual ye 😘 untuk pembelian boleh wassap 0124456309 atau insta dm #halagel_supplement #halagel_supplementcustomer #minyakkelapadara #habbatussauda #minyakzaitun #minyakikanomega3 #sayajual #bazaarpaknil #bazarpaknil #negerisembilan #daura #sayajualmurah #kedah #sungaipetani #johor #melaka #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #perlis #penang #pahang #kelantan #terengganu #sabah #sarawak

30
2020-06-06 21:58:28

Caption kt ataa😪☝ • • • #hype #melaka #jalanjalan #town #mantul

320
2020-06-06 21:50:56

--- We choose gel based moisturiser because it is lightweight and it is easily absorbed into the skin. Water and gel based moisturiser help boost up your skin better than other type of moisturiser. #hellorosyskin #ferrarossabeauty #roseyouthserum #ferrarossabeauty #ferrarossa #melaka #ferrarossamelaka #melaka #exfoliateyourskin #exfoliate #makeupmelter #moisturizer #dermova #jerawat #skincaretips #skincaretips #skincareroutine #skincareproducts #makeup #tipspenjagaanmuka

10
2020-06-06 21:48:14

For more pix pls visit @noyinstouch 50 Repost from @noyinstouch using @RepostRegramApp - Happy belated birthday ozil 🥳🥳 Thankyou ian for hiring us 🙏🏼🥰 Chocolate bouquet 🍫💐 For more pix pls swipe left To order /inquiries pls contact Facebook : noyinstouch Instagram : @noyinstouch Whatsapp : www.wasap.my/601113153131 #suprisedeliverymelaka #melakasuprisedelivery #melakadeliverygift #deliverygift #giftdelivery #deliverygiftmelaka #melaka #mitc #ayerkeroh #melakatengah #supriseplannermelaka #melakasupriseplanner #birthaygift # #kakakplanner #belatedbirthdaygift #belatedbirthday #happyanniversary #anniversarygift #congratulation #congratulationgift #noyinstouch #melakaconvogift #convogiftmelaka #uitmmelaka #utem #politeknikmelaka #kolejkomunitimelakadannegerisembilany

80
2020-06-06 21:44:22

Happy belated birthday ozil 🥳🥳 Thankyou ian for hiring us 🙏🏼🥰 Chocolate bouquet 🍫💐 For more pix pls swipe left To order /inquiries pls contact Facebook : noyinstouch Instagram : @noyinstouch Whatsapp : www.wasap.my/601113153131 #suprisedeliverymelaka #melakasuprisedelivery #melakadeliverygift #deliverygift #giftdelivery #deliverygiftmelaka #melaka #mitc #ayerkeroh #melakatengah #supriseplannermelaka #melakasupriseplanner #birthaygift # #kakakplanner #belatedbirthdaygift #belatedbirthday #happyanniversary #anniversarygift #congratulation #congratulationgift #noyinstouch #melakaconvogift #convogiftmelaka #uitmmelaka #utem #politeknikmelaka #kolejkomunitimelakadannegerisembilany

40
2020-06-06 21:43:10

Our bigboss die punya effort untuk siapkan this #lathichallenge Seriously 2kali die muntah tau!!!! tapi kami sebagai anak depa bangga dgn mummy kami Besusah payah siapkan this #lathichallenge selama 10jam okey... akak harap korang enjoy!!!!!!! #lathichallenge #eydaafairies #johor #singapore #malaysia #seremban #melaka #kualalumpur #indonesia #beautybloggerindonesia #beautybloggers

40
2020-06-06 12:02:34

Melaka River at Night🇲🇾🌃 The colours were fascinating I just wish I'd had the chance to stay longer, but there will definitely be a next time! Malaysia really did surprise me in how beautiful it was all over! It is only when you get there you can fully appreciate it and I highly recommend visiting Melaka as part of your trip with plenty of things to do and see- but make sure you go there at night as it looks even better under the lights! Has anyone else been to Melaka?

1168
2020-06-06 11:11:33

Kebahagian itu hadir saat kita bersyukur Ketenangan itu hadir saat kita tawadhu hilangkan takabbur Khusyu' itu hadirnya hati, peka merasakan segala sesuatu Yang terjadi sambil tadabbur Lapang Dan teguhnya hati itu saat kita sabar dalam taat, sabar dalam menjauhi maksiat Dan sabar dalam menghadapi takdir Yang diiringi dengan tafakkur. #Succsestripmalaysia2020 #melacca #malaysia #traveler #kaulalumpu #melaka #visitmalaysia #jalanjalankemalaysia