@luqqylucky Instagram

@luqqylucky

KL people want to be 👷

2020-09-25 06:01:14

rasa macam nak skip ahrini dan hari esok. orang punya perangai mencuri, kita pulak kena jaga2. sial

50
2020-09-24 23:02:08

maafla aku hanya ujang kampung aku taktau KRU tu apa

30
2020-09-24 09:02:08

diam bukan tanda setuju, hanya ya yang mengatakan yaaa aku mahu kau dalam pussy ku oh sayanggg bebiiiiiiiiiii

90
2020-09-24 01:04:23

kot2la ada member aq guna fake account follow aku, tolong jangan bagitau bapak aku erh..... kang dia potong kaki aku.... dah ah kaki aku cam cekedis mau dipotongnya lagi tak potong kaki potong batang

100
2020-09-23 00:02:04

aku nak cakap rempit tu tak sampai la, tapi mengayat aku mengalahkan rempit taw. bahasa melayu aku juara pidato kot. apa salah guna untuk kote aku hahahha

80
2020-09-22 08:41:43

aku rasa aku oppa korea yang ramai perempuan ketat ketat fresh minat, tapi sialla ada minah tu cakap aku rempit kampung.

100
2020-09-22 02:24:23

padan muka ika aku tuduh dia curang dengan lelaki lain padahallllll aku yang suka try banyak banyak jenis rambutan hahahaha

201
2020-09-20 06:25:22

bukan lelaki melayu ah kalau kau takde koleksi perempuan malaysia bogel hehek baby

191
2020-09-19 03:55:20

160
2020-09-18 00:16:23

ujang kampung terhebat berjaya memikat hati hati para wanita

100
2020-09-17 10:16:19

110
2020-09-17 03:50:28

😡😟😞🙄

160

luqqylucky Фотографии, добавленные недавно. Найти все фотографии, stories из Instagram и другие медиа у luqqylucky инстаграм странице.